Halloween Nights Toverland

Last update: 25-04-2019

De meest enge tijd van het jaar is Halloween, vooral in het pretpark Toverland is het griezelen geblazen. Zodra de duisternis is ingevallen wordt het park overgenomen door demonen, vampiers, zombies en andere enge figuren. Er zijn meerdere scare zones ingericht met ieder een eigen sfeer en eigen griezels. Kom meer te weten over de Halloween Nights 2019 in Toverland zoals openingstijden, programma, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Halloween Nights Toverland 2019

De avond valt, de wind trekt aan; je voelt dat er iets niet pluis is deze avond. Het lijkt wel of er een kwade vloek is uitgesproken over Toverland. En dan, dan word je ineens belaagd door demonen en enge figuren. Wat gebeurt hier precies? Toverland is in de ban van de Halloween Nights en jij wordt het slachtoffer hiervan. Het park is verdeeld in meerdere scare zones, ieder voorzien van een eigen angstaanjagende sfeer, thema, muziek, monsters en verlichting. Er zijn doolhoven, shows en volop ander spektakel. 

Scare zones

Toverland Halloween is verdeeld in meerder scare zones, varierend van zeer eng tot minder eng. Hierdoor is het evenement voor alle leeftijden geschikt. Kleine kinderen kunnen namelijk de minder enge scare zones bezoeken. Om te voorkomen dat vooral (kleine) kinderen het te eng vinden kunnen ze gebruik maken van een Halloween Toverstaf. Zodra de lamp van de Toverstaf aanzet, gaan de demonen en monsters direct weg. Slechts in drie gebieden heeft de Toverstaf geen effect, daar zal je echt op eigen kracht uit moeten zien te komen.

Datum 2019

Toverland Halloween vindt plaats in de weken voorafgaand aan Halloween en beslaat in totaal zes dagen. In 2019 zijn de Halloween Nights op 12, 16, 17, 18, 19 en 26 oktober 2019.

Openingstijden

Tijdens de Halloween Nights in Toverland is het pretpark geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Vanaf 19.00 uur beginnen de Halloween Nights en loop je gevaar om te worden belaagd door de horrorfiguren. Je toegangstickets kunnen dus ook gewoon worden gebruikt van 10.00 tot 23.00 uur.

Tickets en kaartverkoop

De toegangskaarten zijn alleen online te koop en alleen geldig voor Toverland Halloween. Eerder gekochte normale tickets zijn dus niet geldig. Reguliere tickets (>120 centimeter) voor Toverland kunnen worden gekocht voor € 31, terwijl een entreebewijs voor kinderen (90 - 120 centimeter) € 23,00 kost. Ook 55 plussers betalen een gereduceerd tarief, te weten € 28,50 per persoon. Kinderen kleiner dan 90 centimeter en rolstoelgebruikers mogen Toverland gratis bezoeken. Abonnementhouders mogen ook het Halloween event bezoeken.

Bezoeken Halloween Nights Toverland

Het pretpark Toverland is gelegen  aan de Toverlaan 2 in Sevenum, wat tussen Eindhoven en Venlo ligt. Zodra je van de snelweg af komt kan je de borden naar Toverland volgen. Bij het park ligt een groot parkeerterrein waar je tegen betaling kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer kan je de Halloween Nights in Toverland bezoeken. Reis per trein naar het treinstation van Horst-Sevenum en van daaruit verder per bus of taxi. Een laatste goede optie is om een hotelovernachting in de buurt te boeken zodat je je niet druk hoeft te maken over hoe je naar huis gaat: