TuinIdee Den Bosch

Last update: 24-08-2019

Wat is er nou lekkerder dan genieten van je eigen tuin en lekker buiten zijn? Maar hoe creëer je je eigen droomtuin en waar doe je de perfecte inspiratie op? Op TuinIdee wordt de bezoeker alle informatie geboden over de ideale tuin. Honderden exposanten helpen je tijdens TuinIdee in de zoektocht naar je droomtuin. Of loop bijvoorbeeld eens door een van de vele inspiratie- en voorbeeldtuinen die zijn aangelegd.  In dit artikel kom je meer te weten over de beurs TuinIdee, bijvoorbeeld het adres en locatie, openingstijden, ticket en kaartverkoop, wat je er kunt beleven en hoe het programma eruit ziet en hoe je TuinIdee 2020 kunt bereiken.

TuinIdee 2020

Bezoekers kunnen ontdekken, beleven, advies opdoen en afspraken maken om zodoende de tuin van de dromen te krijgen. Zo zijn er op TuinIdee ook tal van voorbeeld- en showtuinen waar je tijdens je bezoek aan de beurs met eigen ogen kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt op TuinIdee ook prima terecht wanneer je op zoek bent naar tuindecoratie, terrasmeubelen, streekproducten, tuinonderhoud en planten. In totaal beslaat de tuin maar liefst 30.000 vierkante meter en zijn er ongeveer 250 deelnemers en exposanten aanwezig, waaronder verschillend aansprekende ontwerpers en hoveniers. De eerstvolgende editie van Tuinidee staat gepland van donderdag 13 tot en met zondag 16 februari 2020.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor TuinIdee zijn online en via de dagkassa te koop. Een toegangsbewijs voor TuinIdee kost € 16,50 per persoon aan de deur. Hetzelfde ticket online bestellen maakt dat bedrag €12,-Kinderen tot en met 12 jaar, mits begeleid door een volwassen persoon, mogen TuinIdee gratis bezoeken.

Openingstijden

Het vierdaagse beursevenement TuinIdee 2020 heeft de volgende openingstijden:

  • Donderdag 13  februari: 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 14 februari: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 15 februari: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag 16 februari: 10.00 – 18.00 uur

Bezoeken TuinIdee

De tuinbeurs TuinIdee wordt georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch. Het adres van deze grote beurshal is Diezekade 2 te ’s-Hertogenbosch. Het complex is voorzien van een parkeerterrein waar 4.000 voertuigen geparkeerd kunnen worden tegen betaling. Kom je met het openbaar vervoer naar TuinIdee? Reis dan naar het treinstation ’s-Hertogenbosch Centraal en van daaruit verder met de gratis pendelbus die vertrekt van onder aan de roltrappen aan de stationszijde Paleiskwartier. De pendelbus rijdt dagelijks vanaf een kwartier voor de opening tot en met een kwartier na sluiting van TuinIdee.

Overnachten Den Bosch

Een bezoek aan TuinIdee is natuurlijk behalve inspirerend ook echt een leuk dagje uit. Omdat Den Bosch zo'n mooie stad is met een rijke culturele binnenstad kiezen veel bezoekers ervoor om na afloop van de beurs te overnachten in de binnenstad. Een overzicht van voordelige hotels in Den Bosch: