Home » United Festival

United Festival Oudenaarde

Er is nog geen informatie bekend over 2018 waardoor onderstaand de informatie van de voorgaande editie volgt.

In het pittoreske Oudenaarde vindt op 7 en 8 april 2017 United Festival plaats. Dit muziekfestival is de opvolger van het befaamde Feest in het Park dat ermee is gestopt. United Festival richt zich niet op één muziekstijl. Natuurlijk is er heel veel dancemuziek, maar ook muzieksoorten als urban komen aan bod. De echte feestbeesten kunnen zichzelf dagenlang 24/7 onderdompelen in de feestvreugde, de nachten kunnen namelijk worden doorgebracht op een festivalcamping. Kom meer te weten over United Festival 2017 inclusief informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden, programma en bereikbaarheid.

United Festival 2017

Oudenaarde is gelegen in de Vlaamse Ardennen wat één van de meest toeristische streken van België is. In de maand april staat weer het United Festival van Oudenaarde op het programma, een muziekfestival waar je allerlei soorten artiesten kunt bewonderen. Behalve bekendere namen krijgt ook jong talent de kans om voor een groot publiek op te treden. De muziekstijlen die je het meest zult horen tijdens United Festival zijn EDM, Drum & Bass, Urban, Retro House, hardstyle, enzovoorts. Er zijn in totaal drie area's waar je tussen kunt kiezen gedurende het muziekfestival. Het festivalterrein 'Festival Area Oudenaarde' is te vinden aan de Galgestraat 157, nabij de Schelde. United Festival Oudenaarde vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017.

Tickets en kaartverkoop

Bezoekers kunnen kiezen uit dagtickets en combitickets voor alle dagen van United Festival. Dagtickets kosten € 20,- per persoon tijdens de voorverkoop. Uiteraard geldt dat de combitickets in verhouding voordeliger zijn. Een combiticket voor de vrijdag en de zaterdag kost € 35,- per persoon. Tevens zijn er VIP-tickets die € 40,- voor een dagticket en € 60,- voor een combiticket kosten.

07555632885f49bda53ada62762fab62.jpg

Festivaltijden

De festivaltijden van United Festival 2017 zijn als volgt:

  • Vrijdag 7 april: 18.00 - 03.00 uur
  • Zaterdag 8 april: 18.00 - 03.00 uur

Bezoeken Feest in het Park

Festival Area Oudenaarde is te vinden aan de Galgestraat 157, wat aan de rand van de stad ligt nabij de rivier de Schelde. Je wordt gewezen naar de parkings met behulp van borden. De gemeente Oudenaarde beschikt over een eigen treinstation welke op 1,5 kilometer afstand ligt van het festivalterrein. Reizigers per trein vermijden tevens de parkeerdrukte.