United Festival Oudenaarde

Last update: 24-03-2020

Er is nog geen verdere informatie over de komende editie in 2020 bekend.

In het pittoreske Oudenaarde vindt in 2019 United Festival plaats. United Festival richt zich niet op één muziekstijl. Natuurlijk is er heel veel dancemuziek, maar ook muzieksoorten als urban komen aan bod. De echte feestbeesten kunnen zichzelf dagenlang 24/7 onderdompelen in de feestvreugde, de nachten kunnen namelijk worden doorgebracht op een festivalcamping. Kom meer te weten over United Festival 2020 inclusief informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden, programma en bereikbaarheid.

United Festival 2018

Oudenaarde is gelegen in de Vlaamse Ardennen wat één van de meest toeristische streken van België is. In de maand april staat weer het United Festival van Oudenaarde op het programma, een muziekfestival waar je allerlei soorten artiesten kunt bewonderen. Behalve bekendere namen krijgt ook jong talent de kans om voor een groot publiek op te treden. De muziekstijlen die je het meest zult horen tijdens United Festival zijn EDM, Drum & Bass, Urban, Retro House, hardstyle, enzovoorts. Er zijn in totaal drie area's waar je tussen kunt kiezen gedurende het muziekfestival. Het festivalterrein 'Festival Area Oudenaarde' is te vinden aan de Galgestraat 157, nabij de Schelde. United Festival Oudenaarde vindt plaats op vrijdag 27 tot en met zondag 29 april 2018.

Tickets en kaartverkoop

Bezoekers kunnen kiezen uit dagtickets en combitickets voor alle dagen van United Festival. Dagtickets kosten € 25 per persoon tijdens de voorverkoop en € 30 regulier. Uiteraard geldt dat de combitickets in verhouding voordeliger zijn. Een combiticket voor de zaterdag en de zondag kost € 52 per persoon. Tevens zijn er VIP-tickets die € 52 voor een dagticket en € 82 voor een combiticket kosten.

Festivaltijden

De festivaltijden van United Festival 2018 zijn als volgt:

  • Vrijdag 27 april: nog niet bekend
  • Zaterdag 28 april: 18.00 - 03.00 uur
  • Zondag 29 april: 15.00 - 01.00 uur

Bezoeken Feest in het Park

Festival Area Oudenaarde is te vinden aan de Galgestraat 157, wat aan de rand van de stad ligt nabij de rivier de Schelde. Je wordt gewezen naar de parkings met behulp van borden. De gemeente Oudenaarde beschikt over een eigen treinstation welke op 1,5 kilometer afstand ligt van het festivalterrein. Reizigers per trein vermijden tevens de parkeerdrukte.