V&D Prijzencircus 2020

Last update: 30-01-2020

Tijdens het V&D Prijzencircus was shoppen bij V&D zeer lucratief. Het V&D Prijzencircus vond tweemaal per jaar plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Helaas ging V&D failliet gegaan en was er dus ook geen Prijzencircus meer. Omdat V&D nu terug is als webwinkel keert het Prijzencircus misschien ook wel weer terug in de toekomst.

V&D Prijzencircus

Het V&D Prijzencircus was een kortingsevenement dat door warenhuis V&D werd georganiseerd en waarbij delen van het assortiment met korting wordt verkocht. Dat betekent een gouden kans om te profiteren van alle topmerken en het assortiment van V&D. Het maakt niet uit of je kleding of mode, decoratie, sieraden of huishoudelijke producten wilde kopen. Het V&D Prijzencircus werd twee keer per jaar georganiseerd, namelijk in maart/april en september/ oktober. De kortingsacties duurden ruim twee weken per keer.

Kortingen

De korting tijdens het V&D Prijzencircus varieerden per product. De kortingen konden oplopen tot wel 70% en dan scheelde natuurlijk wel heel veel geld. Iedere editie bracht V&D de speciale Prijzencircus folder uit zodat je van tevoren goed kon kijken welke koopjes je wilde scoren.

Datum V&D Prijzencircus

Pas vlak voordat het V&D Prijzencircus van start ging werd de datum bekend gemaakt. Er werd twee keer per jaar Prijzencircus georganiseerd, namelijk in de maanden maart en april en in de maanden september en oktober. Ook online via de website van V&D vond het Prijzencircus plaats.

Ontbijten bij La Place

Een leuke tip om een dag shoppen te beginnen is door van tevoren te ontbijten bij La Place, de voormalige restaurantformule van V&D. Een ontbijt is gebalanceerd en lekker voordelig. Meer informatie over ontbijten bij La Place vind je hier.