Vakantiebeurs Utrecht

Last update: 24-10-2019

Het is dan wel volop winter in januari maar het is het moment om alvast in de vakantiestemming te komen. De Vakantiebeurs is de beurs die draait om vakanties en vakantiebestemmingen. Ieder jaar vindt het evenement plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim honderdduizend bezoekers starten ieder jaar hun vakantieplannen op de Vakantiebeurs. Ben je ook van plan om een bijzondere vakantie te beleven? Bezoek dan de Vakantiebeurs en zorg dat je kaarten hebt. De volgende editie van de Vakantiebeurs is van 16 tot en met 19 januari 2020. Kom meer te weten over tickets en kaartverkoop, openingstijden en bereikbaarheid.

Vakantiebeurs 2020

De Vakantiebeurs is een beurs waar alles draait om vrije tijd en vakantie. Je vindt er dus alles op het gebied van bijvoorbeeld gezinsvakanties, fietsvakanties, avontuurlijke vakanties en culturele vakanties. Misschien wil je wel kamperen of op zeilvakantie? Of zoek je een goede camping dan wel een verre vakantie of cruise? Op de Vakantiebeurs staan er meer dan 1.000 exposanten die je helpen in je zoektocht en inspiratie bieden. De Vakantiebeurs in Utrecht is dan ook de perfecte voorbereiding op het vakantieseizoen. Tevens is een bezoek aan de beurs een gezellig dagje uit waarbij je kunt genieten van lekkernijen en delicatessen. De pondjes kan je weer kwijtrijken door mee te doen aan een van de vele activiteiten gedurende de dag. Als bezoeker waan je je soms al op je droombestemming. Zorg dat je erbij bent van donderdag 16 tot en met zondag 19 januari 2020.

Tickets en kaartverkoop

De Vakantiebeurs wordt jaarlijks bezocht door meer dan 100.000 bezoekers. Je kunt entreetickets kopen via de website van de Vakantiebeurs of aan de kassa tijdens het evenement. De kosten voor de tickets zijn als volgt:

  • Reguliere toegangskaart: aan de deur en online € 15,00 per persoon
  • Een kaart in oktober kost slechts € 9
  • Middagkaart (bezoek na 13.00 uur): € 12,-
  • Vrijdagavondkaart (16.00 uur - 20.00 uur): € 9,-
  • Kinderen (tot en met 16 jaar): gratis toegang

Openingstijden

De Vakantiebeurs duurt vier dagen en heeft de volgende openingstijden:

  • Donderdag 16 januari: 10.00 - 17.30 uur
  • Vrijdag 17 januari: 10.00 - 17.30 uur
  • Zaterdag 18 januari: 10.00 - 20.00 uur
  • Zondag 19 januari: 10.00 - 17.30 uur

Bezoeken Vakantiebeurs

De Jaarbeurs is een grote evenementenhal in het centrum van Utrecht en gelegen aan het Jaarbeursplein 6. De Jaarbeurs beschikt over bijna zevenduizend betaalde parkeerplaatsen. Treinreizigers hoeven nadat ze zijn uitgestapt op treinstation Utrecht Centraal ook niet veel moeite te doen, de evenementenhal is slechts enkele minuten lopen. Bezoekers die meerdere dagen de Vakantiebeurs bezoeken of exposanten kunnen een hotel boeken nabij de Jaarbeurs: