Vakantiesalon Antwerpen

Last update: 20-07-2019

Je droomvakantie begint op de Vakantiesalon in Antwerpen. Je vindt op de Vakantiesalon alles op het gebied van vakanties; of het nou om een strandvakantie gaat, een kampeervakantie, een vakantie in de bergen of op een cruiseschip. Het uitermate complete aanbod tijdens de Vakantiesalon maakt van jouw vakantie alvast een succes. Honderden exposanten staan klaar om te helpen bij de zoektocht naar de perfecte vakantietrip. Kom alles te weten over Vakantiesalon Antwerpen 2020 zoals het adres en locatie, openingsuren, ticket en kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Vakantiesalon Antwerpen 2020

Vakanties zijn er in alle soorten en maten. Van actief tot een luiervakantie, van een culturele ontdekkingstocht in een ver land tot een cruise op een van de zeeën, van kampeervakanties tot stedentrips, van fietsvakanties tot wereldreizen, enzovoorts. Vakantiesalon Antwerpen gaat je zeker helpen bij het plannen van de perfecte vakantie, ongeacht je wensen en budget. Maar liefst vierhonderd exposanten uit de reis- en vakantiebranche zijn aanwezig en exposeren al het goeds wat ze te bieden hebben. Misschien duurt het nog lang voordat je daadwerkelijk vakantie hebt, maar de Vakantiesalon in Antwerpen geeft je alvast zeer veel voorpret. Vakantiesalon Antwerpen staat op de agenda van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020.

Thema's

Het moge duidelijk zijn dat er niet één bepaald type vakantie is en dat de mogelijkheden ongekend zijn. Tijdens Vakantiesalon Antwerpen is er daarom ruimte voor populaire thema's gericht op een type vakantie, bestemming of soort verblijf. Ideaal voor als je al een duidelijker beeld hebt van wat je wilt en gericht op zoek wilt naar de invulling van de details.

Openingsuren

De openingsuren van het vierdaagse beursevent Vakantiesalon Antwerpen 2020 zijn:

  • Donderdag 23 januari: 10.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 24 januari: 10.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 25 januari: 10.00 - 18.00 uur
  • Zondag 26 januari: 10.00 - 18.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Het bezoeken van de Vakantiesalon in Antwerpen is al mogelijk voor een zeer zachte prijs. Wie zijn of haar ticket aan de deur koopt hoeft slechts € 10,- entree te betalen. Online ontvang je een korting op je toegangsticket, je betaalt dan namelijk maar € 7,- per ticket. Ook studenten tot en met 18 jaar en senioren vanaf 65 jaar betalen een gereduceerd tarief. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen gratis naar binnen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Antwerp Expo.

Bezoeken Vakantiesalon Antwerpen

Vakantiesalon Antwerpen wordt georganiseerd in Antwerp Expo (Bouwcentrum). Het adres waar je de beurshal vindt is Jan van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen. Je kunt het best navigeren op dit adres. Vakantiesalon Antwerpen is niet ver van de doorgaande snelwegen gelegen. Parkeren kan bij het complex tussen de ring en ingang 2 van de Expo. Een andere parking is tussen ingang 1 en de hoek Vogelzanglaan. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen met de trein reizen naar het treinstation Antwerpen Centraal en vervolgens tramlijn 2 (Hoboken) of 6 (richting Olympiade) nemen. Deze tramlijnen hebben een halte aan Antwerp Expo. Een andere goede optie is een hotelkamer boeken nabij het congrescentrum: