Vakantiesalon Brussel

Last update: 24-08-2019

De perfect vakantie begint met een bezoek aan Vakantiesalon Brussel. Hoewel het nog hartje winter is kom je alvast helemaal in de stemming voor je volgende vakantie. Kies je dit jaar voor een strandvakantie of liever een actieve vakantie in de bergen? Of wordt het dit jaar een cruisevakantie of wellicht een romantische stedentrip? Wat je wensen ook zijn, bij Vakantiesalon Brussel vind je alles wat je moet weten. Kom meer te weten over Vakantiesalon Brussel 2020 zoals de openingsuren, adres, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en programma.

Vakantiesalon Brussel 2020

Een vakantie met de hele familie, een luiervakantie op het strand of een actieve vakantie in de bergen? Of ga je liever voor een vakantie op zee met een luxueus cruiseschip of een verre reis door de jungle? Hoe dan ook, wat je voorkeuren ook zijn, bij Vakantiesalon Brussel is de keuze enorm. Honderden exposanten uit de vakantiewereld staan voor u klaar om samen de ideale vakantie samen te stellen. Hierbij zullen ze volop adviezen verstrekken en de perfecte vakantie kunnen voorschotelen. Tijdens de Vakantiesalon in Brussel worden de scherpste prijzen gehanteerd waardoor je topdeals kunt afsluiten. Ook wanneer u alleen inspiratie wilt opdoen of sfeer wilt proeven bent u aan het juiste adres op Vakantiesalon Brussel. De beurs is namelijk zo opgezet dat er een heuse vakantiesfeer heerst waarbij alvast geproefd kan worden van verschillende culturen en smaken. De volgende editie van Vakantiesalon Brussel  vindt plaats van donderdag 6 tot en met zondag 9 februari 2020.

Openingsuren

De openingsuren van Vakantiesalon Brussel 2020 zijn als onderstaand:

  • Donderdag 6 februari: 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 7 februari: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 8 februari: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag 9 februari: 10.00 – 18.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Een ticket voor Vakantiesalon Brussel kost € 10,- per persoon. Kinderen jonger dan twaalf jaar mogen zelfs gratis naar binnen. Via de website van Vakantiesalon Brussel is het mogelijk om kortingskaarten te kopen in de voorverkoop. Je betaalt online tijdelijk slechts € 5,- per ticket.

Bezoeken Vakantiesalon Brussel

De vakantiebeurs wordt georganiseerd in beurshal Brussels Expo (Paleizen 4 tot en met 7). Het adres van Brussels Expo is Belgiëplein 1 in Brussel. Je bereikt Vakantiesalon Brussel met de auto door op de Brusselse ring uitrit 7a te nemen en de borden naar Expo te volgen.  Bij Brussels Expo is Parking C gelegen die tienduizend parkingplaatsen heeft. Ook reizigers met de trein kunnen bij Vakantiesalon Brussel geraken door vanaf treinstation Brussel Zuid metrolijn 6 te nemen in de richting van Koning Boudewijn. Uitstappen kan vervolgens bij Heizel. Kom je vanaf treinstation Centraal? Neem dan eerst metrolijn 1 naar Beekkant en vervolgens metrolijn 6 naar Heizel. 

Overnachten

De stad Brussel is te fraai om niet langer van te genieten. Een bezoek aan de Vakantiesalon is dan ook perfect te combineren met een hotelovernachting. Er zijn volop goede hotels te huur in de omgeving van Brussels Expo: