Home » Valtifest

Valtifest

Last update: 06-11-2017

Er is nog geen informatie bekend over Valtifest 2018.

Complete vrijheid om te doen wat je wilt, een bijzondere outfit, veel kleuren en een ongeëvenaarde vrije sfeer: dat is wat Valtifest zo bijzonder maakt. Bij een bijzonder festival zoals Valtifest hoort ook een bijzondere locatie en dat is prima gelukt met het NDSM Werf in Amsterdam. Zorg dat je compleet op de hoogte bent over Valtifest 2017. Weet waar je kaarten kunt kopen, hoe je de festivallocatie kunt bereiken, wat de festivaltijden zijn en wat er tijdens Valtifest op het programma staat.

Valtifest 2017

Iedere eerste zaterdag van de maand september vindt Valtifest plaats op het NDSM Werf in Amsterdam-Noord. Valtifest is bovenal een muziekfestival, maar ook het culturele aspect wordt niet uit het oog verloren. Als bezoeker van Valtifest zal je al snel opvallen dat de mensen hier anders gekleed gaan dan op andere evenementen. Het is een grote verkleedpartij en mensen lopen er soms carnavalesk bij. De muziek die op Valtifest wordt gespeeld is vooral vernieuwend van aard en creatief.  Wie kiest voor Valtifest kiest niet voor grote namen in de line-up, nee je kiest voor de vernieuwende sfeer. De volgende editie van Valtifest vindt plaats op zaterdag 9 september 2017.

Festivaltijden en programma

Valtifest duurt van 12.00 tot 23.00 uur. Gedurende de dag is er volop te beleven dankzij het zeer gevarieerde programma. Kijk alvast op de website van Valtifest voor een overzicht van de programmering.

Ticketverkoop

Een regulier ticket voor Valtifest kost € 39,50 per persoon. Koop je alvast een ticket als earlybird dan zijn de kosten een stuk lager en betaal je € 32,50. 

Bezoeken Valtifest

Het NDSM werf ligt aan het IJ, dat tussen Amsterdam-Noord en het centrum van Amsterdam is gelegen. Je kijkt vanaf het festivalterrein dan ook uit over het water. De eenvoudigste manier om Valtifest te bezoeken is door te reizen met de trein en uit te stappen op het treinstation van Amsterdam Centraal. Via een veerpont die elk kwartier vertrekt steek je het IJ over en meer je aan op een steenworp afstand van het NDSM werf. Als je met de auto komt kan je voor € 8,- per auto parkeren aan de Papaverweg in Amsterdam (bereken de route). Vanaf het parkeerterrein loop je via een brug naar de Neveritaweg waar het evenement plaatsvindt. Let op, er is slechts zeer beperkte parkeergelegenheid. Wie een hotel zoekt kan onderstaand de prijzen vergelijken van beschikbare hotelkamers: