Valtifest

Last update: 24-03-2020

Complete vrijheid om te doen wat je wilt, een bijzondere outfit, veel kleuren en een ongeëvenaarde vrije sfeer: dat is wat Valtifest zo bijzonder maakt. Bij een bijzonder festival zoals Valtifest hoort ook een bijzondere locatie en dat is prima gelukt met de Thuishaven in Amsterdam. Zorg dat je compleet op de hoogte bent over Valtifest 2020. Weet waar je kaarten kunt kopen, hoe je de festivallocatie kunt bereiken, wat de festivaltijden zijn en wat er tijdens Valtifest op het programma staat.

Valtifest 2020

Iedere eerste zaterdag van de maand september vindt Valtifest plaats de Thuishaven in Amsterdam. Valtifest is bovenal een muziekfestival, maar ook het culturele aspect wordt niet uit het oog verloren. Als bezoeker van Valtifest zal je al snel opvallen dat de mensen hier anders gekleed gaan dan op andere evenementen. Het is een grote verkleedpartij en mensen lopen er soms carnavalesk bij. De muziek die op Valtifest wordt gespeeld is vooral vernieuwend van aard en creatief.  Wie kiest voor Valtifest kiest niet voor grote namen in de line-up, nee je kiest voor de vernieuwende sfeer. De volgende editie van Valtifest vindt plaats op zaterdag 5 september 2020.

Festivaltijden en programma

Valtifest duurt van 13.00 tot 23.00 uur. Gedurende de dag is er volop te beleven dankzij het zeer gevarieerde programma. Kijk alvast op de website van Valtifest voor een overzicht van de programmering.

Ticketverkoop

Een regulier ticket voor Valtifest kost € 48 per persoon inclusief servicekosten. Koop je alvast een ticket als earlybird dan betaal je enkele euro's minder per persoon.

Bezoeken Valtifest

Het Thuishaven Festivalterrein ligt op kaap oost. Het is een strand in de stad van Amsterdam, bij IJbrug Het adres is de IJdijk 10 en deze weg is eenvoudig bereikbaar via de snelweg A10. Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving tegen een redelijk gunstig parkeertarief. Als je met de auto komt kan je hier de route berekenen. Qua openbaar vervoer is tramhalte Bob Haarmslaan gunstig gelegen. Wie een hotel zoekt kan onderstaand de prijzen vergelijken van beschikbare hotelkamers: