Vero Moda 2020: begindatum uitverkoop

Last update: 30-01-2020

Wie een bezoek brengt aan een grote of middelgrote gemeente in Nederland kan niet om Vero Moda heen. De toegankelijke en voordelige mode spreekt menig vrouw aan. Het assortiment van Vero Moda is een van de meest modieuze en wisselt regelmatig. Gedurende de uitverkoop, oftewel sale, is het assortiment van Vero Moda extra voordelig. Bekende saleperiodes zijn natuurlijk de zomersale en wintersale, maar er is meer uitverkoop in 2020. In België heet de uitverkoop van Vero Moda overigens solden.

Uitverkoop bij Vero Moda

Winkelketen Vero Moda, een zuster van modewinkel Jack & Jones, heeft winkels in vele steden in Nederland. Omdat Vero Moda altijd de laatste mode in de rekken wil hebben hangen, wordt het assortiment regelmatig doorgewisseld. Om de nieuwe collectie te kunnen plaatsen in de winkels is het de bedoeling dat de oude collecties verdwijnen. Dit gaat het snelst door deze collectie met korting te verkopen. De kortingen bij Vero Moda tijdens de sale stijgen door tot wel 70%. Ook online in de webwinkel van Vero Moda is het uitverkoop.

Vero Moda zomersale 2020

Niemand is klaar voor de zomer wanneer de garderobe nog niet op oorlogssterkte is. Je wilt natuurlijk voldoende jurkjes, slippers en bikini’s in je kast hebben liggen. Als je het geduld hebt om te wachten is de start van de zomersale het perfecte moment om de zomerinkopen te doen. Maar wanneer begint de zomersale bij Vero Moda in 2020? Afelopen jaren begon de zomersale telkens half juni. De voorspelling is dan ook dat de zomersale bij Vero Moda zal beginnen rond 11 of 12 juni 2020.

Vero Moda wintersale 2020 / 2021

Wintermode is vaak erg prijzig, denk maar aan grote en warme winterjassen, dure jeans en laarzen bestand tegen de elementen. Juist rond de feestdagen komt dalen de prijzen echter scherp; de wintersale gaat dan van start. Voorheen begon de wintersale bij Vero Moda in de tweede week van december 2020 waarna deze pas in januari of februari 2021 is afgelopen.

Solden België

Belgische shoppers hebben het wat dat betreft een stuk eenvoudiger, het hele jaar door weten ze al op welke datum het uitverkoop is (solden genaamd). De datums voor de solden zijn vastgelegd per wetgeving. De wintersolden is van 3 tot en met 31 januari en de zomersolden van 1 tot en met 31 juli.

Overige sale periodes

De kans bestaat zomaar dat er door het jaar heen nog meer uitverkoopperiodes zijn bij Vero Moda. Zo worden ook Black Friday op 20 november 2020 en Cyber Monday op 23 november 2020 aangepakt om eens flink met de prijzen te stunten.