Home » Vestival

Vestival

Last update: 05-12-2017

Een van de beste urban muziekfestivals vindt op zaterdag 30 juni 2018 plaats in het ArenaPark te Amsterdam. Op Vestival treden Nederlandse en internationale topartiesten uit de urban muziek op verdeeld over twee podia. Omdat urban muziekfestivals vooral nog plaatsvinden in clubs, is Vestival voor liefhebbers van deze muziek ideaal. Kom meer te weten over Vestival 2018 waaronder informatie over het programma, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Vestival 2018

Het muziekfestival Vestival vindt plaats in het ArenaPark in Amsterdam. Wanneer je houdt van urban muziek zoals R&B, hip hop, dubstep, elektronische muziek, disco, enzovoorts is dit evenement zeker de moeite waard om te bezoeken. Tijdens Vestival zullen er twee podia (mainstage en urban stage) in gebruik zijn, bezoekers hebben dus altijd de keuze tussen twee optredens. Vestival vindt plaats op zaterdag 30 juni 2018. Alle ingrediënten voor een perfect zomerfestival zijn dus aanwezig.

Festivaltijden en programma

Het programma op zaterdag 30 juni 2018 duurt van 12.00 tot 23.00 uur. De line-up en programma indeling van Vestival staan op de officiële website van het muziekfestival. In het verleden stonden er al internationale wereldsterren op het podium van Vestival, wat nog maar eens onderstreept dat het niet zomaar een festival is.

0083cda4ab3f44058897971667de6abf.jpg

Kaarten kopen

Tickets voor Vestival koop je via onder andere de website van het muziekfestival. Om Vestival te bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Er kan worden gekozen uit reguliere tickets, flex tickets, golden circle tickets en VIP Tickets. Qua prijs geldt dat hoe eerder je de kaarten koopt, hoe meer korting je krijgt. Wees er dus op tijd bij en koop je tickets voor Vestival.

Bezoeken Vestival

Het evenement vindt plaats in het Arenapark in Amsterdam. Dit grote veld ligt op een steenworp afstand van de Amsterdam ArenA. Het parkeren van de auto is uiteraard mogelijk in de omgeving, er zijn legio parkeergarages. Omdat parkeren hier geld kost en omdat het druk kan zijn op de Amsterdamse wegen is de auto niet aanbevolen. Met de trein stap je vlakbij uit op het treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA en loop je in enkele minuten naar Vestival. Ook is het mogelijk een hotelkamer te boeken in de omgeving: