Home » Vestrock

Vestrock Hulst

Last update: 13-12-2017

Volgens recensies van bezoekers behoort Vestrock tot de leukste kleinere festivals van het jaar. Op Vestrock geniet je namelijk van muzikale optredens met een prettige omkadering van lekker eten en drinken, theater, workshops, lezingen, enzovoorts. Op Vestrock heerst een dermate goede sfeer, niet veel andere festivals kunnen deze evenaren. Kom meer te weten over Vestrock 2018 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, line-up en festivaltijden, programma, bereikbaarheid en hotels.

Vestrock 2018

Vestrock heeft een zeer divers programma waar muziek en dan vooral rockmuziek de boventoon voeren. Maar er is meer dan alleen muzikale optredens. Met theater, lezingen, gastronomie (denk aan speciaalbieren waaronder het eigen biertje Vestrock Blond) en workshops is er veel te beleven tijdens dit driedaagse evenement. Bijzonder is ook de slotdag van Vestrock, wanneer het tijd is voor Vestrock Junior. Vestrock Junior is een familiedag voor jong en oud waarbij de muzikanten ook rekening houden met het feit dat er veel kinderen aanwezig zijn. Vestrock heeft al meerdere festivalprijzen gewonnen en scoort hoog in de rankings van kleine festivals. De volgende editie van Vestrock vindt plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juni 2018.

Festivaltijden en line-up

De volledige line-up van Vestrock is te raadplegen op de website van het muziekfestival. Qua festivaltijden hanteert Vestrock de volgende aanvangstijden:

  • Vrijdag: 15.00 uur en vanaf 16.00 uur start het programma
  • Zaterdag: 11.00 uur en vanaf 12.00 uur start het programma
  • Zondag: 13.00 uur en vanaf 14.00 uur start het programma

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Vestrock zijn te koop via Ticketmaster. Je kunt kiezen voor dagtickets, combitickets en campingtickets. Dagtickets voor de vrijdag kosten tijdens de voorverkoop € 45,- en aan de kassa € 50,-. De zaterdag kost tijdens de voorverkoop € 50,- en aan de kassa € 60,-. Op zondag is het dan Vestrock Junior en kosten de kaarten € 25,- tijdens de voorverkoop en € 35,- aan de deur. Een combiticket voor de vrijdag en zaterdag kost € 75 aan de deur en € 65 tijdens de voorverkoop. Wie vroeg boekt (Early Bird) ontvangt op de voorverkoopprijzen nog een fraaie korting die € 10 per ticket bedraagt.

Bezoeken Vestrock

Vestrock vindt plaats in het plaatsje Hulst, wat gelegen is in Zeeuws-Vlaanderen. De festivallocatie bevindt zich op een eiland buiten de stadsmuren. Navigeer op het adres Stationsweg 1 Hulst en volg de borden wanneer je Hulst nadert. Met het openbaar vervoer ben je aangewezen op de bus. Nabijgelegen bushaltes zijn te vinden aan de Markt, Stationsplein en Van der Maelstedeweg. 

Overnachten

Vestrock heeft een eigen festivalcamping waar je tegen betaling kunt overnachten. Twee nachten overnachten kost € 20,- aan de deur of € 15,- tijdens de voorverkoop. Omdat het stadje Hulst zeer toeristisch is beschikt het over diverse goede hotels waar je ook kunt overnachten en wat meer luxe hebt. De vrije hotelkamers met een vergelijking van de prijzen vind je via: