Visma Visbeurs

Last update: 24-01-2020

Het evenement waar je alles vindt op het gebied van vissen, hengels, visvakanties, dobbers en ga zo maar door is Visma. Het visevenement Visma vindt plaats in de Rotterdamse Ahoy en is zelfs de grootste hengelsportbeurs van Nederland. Visma is een geweldig event voor zowel ervaren als beginnende sportvissers. Kom er alles te weten op het gebied van vissen en laat je bijpraten door toonaangevende bedrijven uit de viswereld. Onderstaand volgt alle informatie over Visma 2020 waaronder adres en locatie, tickets en kaartverkoop, openingstijden, programma en bereikbaarheid.

Visma 2020

De start van het hengelsportseizoen vindt plaats wanneer het weer tijd is voor de hengelsportbeurs Visma. Jaarlijks wordt deze beurs bezocht door tienduizenden belangstellenden, het maakt hierbij niet uit of je op karper vist, aan zeevissen doet, op forellen vist, gek bent van karpers of bijvoorbeeld vliegvist. Visma is de plek waar je terecht kunt voor alles op het gebied van dobbers, visvakanties, hengels, boten, boilies en ga zo maar door. Op Visma zijn tal van exposanten aanwezig uit de viswereld en staan bijvoorbeeld diverse demonstraties en lezingen op het programma. Tot de exposanten behoren bijvoorbeeld groothandels, bootproducenten, detaillisten en de toeristische sector. Hengelsportbeurs Visma is er voor jong en oud en voor ervaren of beginnende vissers. De volgende editie van Visma vindt plaats van vrijdag 27 tot en met zondag 29 maart 2020.

Openingstijden

De hengelsportbeurs Visma duurt drie dagen in 2020 en heeft de volgende openingstijden:

  • Vrijdag 27 maart: 10.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag 28 maart: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 29 maart: 10.00 – 17.00 uur

Toegangstickets

Kaarten voor Visma zijn te koop via de website van de hengelsportbeurs en aan de dagkassa. Online betaal je het kortingstarief en kost een ticket € 7,50 per persoon. Aan de dagkassa kost een ticket € 10 per persoon. Kinderen tot en met dertien jaar hoeven geen tickets te kopen en mogen gratis Visma bezoeken, mits ze wel onder begeleiding van een volwassene zijn.

Bezoeken Visma

Visma wordt georganiseerd in de bekende beurslocatie Ahoy Rotterdam, waarvan het adres Ahoy-weg 10 te Rotterdam is. Parkeren is mogelijk bij Ahoy, er zijn parkeerterreinen rondom het complex. Een parkeerticket kost € 13 bij de dagkassa en € 9,50 tijdens de online voorverkoop. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen reizen naar de bushalte en metrohalte Zuidplein, welke verbindingen heeft met onder andere het treinstation Rotterdam Centraal.

Hotelovernachting

Echte visfans bezoeken Visma vaak meer dan één dag. Als je wat verder weg woont is het een optie om een hotelovernachting te boeken. Op die manier kan je ook de stad Rotterdam beter leren kennen. Benieuwd naar de aantrekkelijke en voordelige hotelopties die er zijn? Bekijk dan het overzicht met voordelige hotels in Rotterdam: