Vlooienmarkt IJ-Hallen

Last update: 18-12-2019

Vlooienmarkt IJ-Hallen in Amsterdam is de grootste vlooienmarkt van Europa. Dit betekent dus dat je op deze markt moet zijn wanneer je op zoek wilt naar voordelige tweedehands spullen. Vlooienmarkt IJ-hallen bestaat uit maar liefst 750 kraampjes waardoor er altijd wel wat moois tussen de aangeboden spullen te vinden is. Bezoek Vlooienmarkt IJ-hallen en kom onderstaand alles te weten over de datum dat het evenement op het programma staat, de openingstijden, hoeveel de entree bedraagt en hoe je er kunt komen. Of misschien wil je wel een kraam huren om zelf je spullen te verkopen

Vlooienmarkt IJ-hallen Amsterdam

Vlooienmarkt lijkt misschien op een fenomeen uit vervlogen tijden maar niets is minder waar. Juist nu duurzaamheid en hergebruik zo populair zijn is het fenomeen vlooienmarkt terug van weggeweest. In Amsterdam vind je zelfs de grootste van heel Europa, iedere maand weer in de IJ-Hallen. In maar liefst 750 kraampjes verdeeld over twee hallen worden gebruikte spullen verkocht. Je zult er geen partijhandel, zelfgemaakte spullen of nieuwe producten aantreffen. Wat je er dan wel aantreft? Misschien wel die ene muziekplaat waar je al jaren naar zoekt, die ene retro lamp voor in de woonkamer of die voordelige bak vol LEGO voor je kind of kleinkind. En mocht je niet slagen bij de Vlooienmarkt IJ-Hallen dan kan je waarschijnlijk wel terugkijken op een gezellige dag.

Agenda en openingstijden

De Vlooienmarkt in de IJ-Hallen vindt iedere drie weken plaats en soms zelfs vaker. Je kunt de agenda met aankomende evenementen vinden op de website van de IJ-Hallen. In de regel openen de deuren om 9.00 uur voor bezoekers en sluiten ze weer om 16.30 uur.

Ticket en kaartverkoop

Om Vlooienmarkt IJ-Hallen te bezoeken is een entreebewijs nodig. De kosten zijn als volgt:

  • Kinderen tot en met 11 jaar: € 2
  • Reguliere kaarten: € 5

Kraam huren

Een kraam huren voor de vlooienmarkt is mogelijk wanneer je zelf ook gebruikte goederen wilt verkopen. Het boeken gaat via de website van het evenement. In de agenda zie je welke evenementen en datums al zijn volgeboekt en waar nog ruimte is. De kosten voor het huren van kraam bedragen € 33,-. Een hoekkraam kost € 39,-. De kramen zijn 4 x 1,10 meter.

Bezoeken Vlooienmarkt IJ-Hallen

Het adres van de IJ-Hallen is T.T. Neveritaweg 15, 1033 WB in Amsterdam. Aangezien de locatie in Amsterdam Noord is gelegen moet je, wanneer je vanaf Amsterdam Centraal komt, per veerpont het IJ oversteken. Het gebruik van de veerpont is geheel gratis. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein wat tegenover de Papaverweg 50 in Amsterdam ligt. In de omgeving geldt betaald parkeren.