Vrienden van Amstel Live

Last update: 20-07-2019

Een geweldige show met de beste Nederlandse artiesten zijn al vele jaren het recept voor De Vrienden van Amstel Live. Gedurende maar liefst negen avonden genieten ongeveer 125.000 bezoekers van de optredens in een bomvolle Ahoy in Rotterdam. Vrienden van Amstel Live is van minuut 1 tot aan de allerlaatste seconde één groot feest. De kaarten vliegen dan ook telkens als warme broodjes over de toonbank. Kom alles te weten over Vrienden van Amstel Live 2020 zoals de concertdatums, aanvangstijden, line-up en programma, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Vrienden van Amstel Live

Vrienden van Amstel Live is een begrip in de Nederlandse popmuziek. Het behoort namelijk tot de concerten waar enkele van de meest aansprekende artiesten uit Nederland hebben opgetreden. In het verleden traden bijvoorbeeld artiesten als Guus Meeuwis, Frank Boeijen, Rowwen Hèze, Bløf, Racoon, De Dijk, Ilse DeLange, Boudewijn de Groot, Xander de Buisonjé en Di-Rect al meerdere malen op. Dankzij het feestelijke karakter en de goede muziek is Vrienden van Amstel Live een van de beste bezochte concertreeksen van Nederland. Het jaarlijkse aantal bezoekers wordt door maar weinig concerten en festivals overschreden. De ongekende goede sfeer zorgt ervoor dat er ieder jaar veel terugkerende bezoekers zijn.

Concertdatums 2020

Er vinden veertien concerten plaats verdeeld over ongeveer twee weken. De concertdatums in 2020 vinden plaats op de volgende datums: Van 16 tot en met 20 januari en van 22 tot en met 25 januari.

Festivaltijden

De deuren gaan iedere dag open om 18.30 uur, de show begint om 20.00 uur. De concerten zijn onder voorbehoud weer afgelopen rond de klok van 23.30 uur. Wie beschikt over VIP kaarten kan om 17.30 uur al terecht in het VIP dorp waar om 18.00 uur het buffet aanvangt. Na afloop van het concert is er nog een VIP afterparty tot ongeveer 00.30 uur.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten zijn te koop in verschillende prijsklassen. De voordeligste kaarten zijn verkrijgbaar voor € 42,90 voor een zitplaats op rang 4. De duurste zitplaatsen kosten € 78,40 terwijl een staanplaats voor het podium € 83,90 kost. De genoemde prijzen zijn exclusief vijf euro servicekosten. Tenslotte zijn er nog VIP kaarten waarvan de kosten € 263,- exclusief btw zijn. De minimumleeftijd voor het bezoeken van Vrienden van Amstel Live bedraagt 18 jaar.

Bereikbaarheid Vrienden van Amstel Live

De concerthal is gelegen aan de Ahoy-weg 10 in Rotterdam. Bij de Ahoy is een parkeerterrein waar je betaald kunt parkeren voor € 13 per voertuig per dag. Ook in de omgeving van Ahoy zijn meerdere parkeergarages te vinden, bijvoorbeeld de parkeergarage aan het Zuidplein. Bij je toegangskaart voor het evenement is er ook een mogelijkheid om een parkeerticket te kopen, dit kost € 18,27. Wanneer je met de trein reist kan je vanaf Rotterdam Centraal verder reizen per bus of metro naar halte Zuidplein. Ook zijn er hotelarrangementen waarbij je na een gezellig bezoek aan de Vrienden van Amstel Live kunt overnachten in Rotterdam: