Kalender » VT Wonen & Design Beurs Amsterdam

VT Wonen & Design Beurs: 3 - 8 oktober 2017

2af6ac7138354128a096b5b9bf89d933.jpg

De informatie over de editie van 2017 is nog onbekend, daarom volgt voorlopig informatie over vorig jaar.

De VT Wonen & Design Beurs is wellicht beter bekend als de Woonbeurs. Deze beurs staat in het teken van wonen en interieur en alles wat aanverwant is. De VT Wonen & Design Beurs wordt jaarlijks georganiseerd in de Amsterdam RAI.  Bemachtig een kaartje en zorg dat je erbij bent. In dit artikel kom je meer te weten over de VT Wonen & Design Beurs zoals de ticketverkoop, openingstijden, bereikbaarheid en programma.

Woonbeurs 2016

Hoewel dus tegenwoordig VT Wonen & Design Beurs geheten, wordt de naam Woonbeurs nog vaak gebruikt. De Woonbeurs in Amsterdam is dan ook de grootste beurs op het vlak van vloeren, verlichting, decoratie en design, verbouwen, meubels, wonen, enzovoorts. Het is behalve een beurs waar je inspiratie op kunt doen ook een beurs waar je direct artikelen kunt kopen en er staat enorm veel op het programma. Vanwege de compleetheid bezoeken maar liefst bijna 90.000 mensen per jaar de beurs. De volgende editie wordt georganiseerd van 27 september tot en met 2 oktober 2016.

Kaarten en tickets

Entreekaarten kunnen worden gekocht via de website van De VT Wonen & Design Beurs of aan de deur tijdens het beursevenement. Het bezoeken van de VT Wonen & Design Beurs kost € 19,- per persoon wanneer de kaarten aan de deur worden gekocht. Als je de kaarten via de website besteld kost een ticket maar € 15,- per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar oud hoeven geen entree te betalen. Kinderen van 4 tot 12 jaar mogen tegen een gereduceerd tarief naar binnen, te weten € 7,-.

Openingstijden

De openingstijden van de VT Wonen & Design Beurs zijn als volgt:

  • Dinsdag 27 en woensdag 28 september: 10.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 29 en vrijdag 30 september: 10.00 - 21.00 uur
  • Zaterdag 1 en zondag 2 oktober: 10.00 - 18.00 uur

Locatie

De VT Wonen & Design Beurs vindt jaarlijks plaats in Amsterdam, om precies te zijn in de evenementenhal RAI. Het adres van de RAI is Europaplein 22. De RAI heeft eigen parkeergarages waar je kunt parkeren voor € 17,50 per dag. Om ontspannen de VT Wonen & Design Beurs te kunnen bezoeken is het een optie om de beurs te bezoeken met het openbaar vervoer. Bij de RAI is treinstation Amsterdam RAI gelegen, een NS-treinstation waar ook intercity's stoppen. Als één dag te weinig is en je wilt de woonbeurs meerdere dagen bezoeken kan je een hotel boeken in de buurt. Ook leuk is om een hotelovernachting te boeken om zodoende het toeristische Amsterdam te kunnen bezoeken:

Geen tijd om de Woonbeurs te bezoeken?

Als je geen tijd hebt om De VT Wonen & Design Beurs te bezoeken kan je ook via de webwinkel van De VT Wonen & Design Beurs shoppen. Op deze website zijn de producten van alle exposanten online terug te vinden en te bestellen.

Exposeren

Ben je exposant en wil je deelnemen aan VT Wonen & Design Beurs? Neem dan contact op via hello@vtwonenendesignbeurs.nl om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.