Halloween Fright Nights

Last update: 24-08-2019

In de weken voorafgaande aan Halloween is het serieus griezelen in Walibi Holland. Dan vinden namelijk de Walibi Fright Nights plaats waarbij je bezoek een hel wordt door bloeddorstige demonen, hongerige zombies, angstaanjagende monsters, busladingen vol freaky figuren en natuurlijk Eddie de Clown. Ontsnappen is onmogelijk, dus zorg dat je je schietgebedjes doet. Kom alles te weten over de Walibi Halloween Fright Nights 2019 met informatie over het programma, openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Fright Nights - algemeen

Het griezeligste evenement van Nederland zijn de Halloween Fright Nights. Het pretpark Walibi Holland wordt in de weken voorafgaand aan Halloween omgetoverd in een grote horrorscène. Er zijn spookhuizen, gestoorde freaks, de duivel waart er rond; je bent er je leven niet zeker! Je moet dus nogal stevig in je schoenen staan om niet doodsbang te raken. Overigens kan je gewoon al 's morgens terecht in het park en een gewone pretparkbeleving ervaren. Echter beginnen 's avonds de Halloween Fright Nights en slaat de gemoedelijke sfeer al snel om in een sfeer van pure angst. Optioneel kunnen nog vier speciale Haunted Houses worden bezocht voor een extra angstaanjagende ervaring.

Datums 2019

De Walibi Fright Nights vinden plaats van 5 tot en met 27 oktober 2019, oftewel gedurende de weken voorafgaande aan Halloween. De Halloween Fright Nights vinden plaats op vrijdag, zaterdag en zondag (eenmalig ook op donderdag). In 2019 zijn de datums als volgt en vinden de Fright Nights plaats op:

  • Zaterdag 5 en zondag 6 oktober
  • Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober
  • Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober
  • Donderdag 24, vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober. 

Openingstijden

De Walibi Fright Nights duren iedere dag van 18.00 tot 23.00 uur. Overigens is het park Walibi Holland al wel gewoon geopend vanaf 10.00 uur ’s morgens en je ticket is gewoon geldig voor de hele dag. Je kunt dus overdag al genieten van een bezoek aan Walibi en de normale attracties bezoeken. Je kunt alleen nog niet vermoeden hoe de sfeer zal omslaan naarmate de avond valt.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor de Walibi Fright Night zijn alleen online via de website van het evenement verkrijgbaar, je kunt dus geen tickets meer aan de deur kopen. Er kan worden gekozen uit de volgende tickets:

  • Regulier tickets - vanaf € 39,50: parktoegang vanaf 10.00 uur Halloween Fright Nights gratis parkeren
  • Bezoek aan de Haunted Houses (optioneel) - € 6,50 per Haunted House in de avond en € 5,- overdag, € 24 voor alle vier de Haunted Houses
  • Ook kan er losse toegang tot het Halloween Buffet worden afgesloten, zijn er fast lane tickets waarmee je nergens hoeft te wachten en kan je nog speciale adventures beleven.
  • Kaartjes alleen voor de Spooky Days kosten € 34,50.

Bezoeken Walibi Fright Night

Met de auto kan je Walibi Holland bereiken via de snelwegen A6 (afslag 10) en A28 (afslag Harderwijk of Zeewolde). Via borden wordt je naar het park geleid, het adres van Walibi is Spijkweg 30 te Biddinghuizen. Bezoekers van de Halloween Walibi Fright Night hoeven geen parkeerkaart te kopen. Het pretpark is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Hiervoor kan je het best uitstappen op treinstation Harderwijk en van daaruit verder rijden per pendelbus. Als je nog durft kan je natuurlijk ook een hotelkamer boeken in de omgeving van het park, vergelijk de prijzen via: