Kalender » Walibi Fright Night

Walibi Fright Night: 7 - 29 oktober 2017

b22c3dcc094847a29c7d859d04953f0a.jpg

In de weken voorafgaande aan Halloween is het serieus griezelen in Walibi Holland. Dan vinden namelijk de Walibi Fright Nights plaats waarbij je bezoek een hel wordt door bloeddorstige demonen, hongerige zombies, angstaanjagende monsters, busladingen vol freaky figuren en natuurlijk Eddie de Clown. Ontsnappen is onmogelijk, dus zorg dat je je schietgebedjes doet. Onderstaand alles over de Walibi Halloween Fright Nights 2017 met informatie over het programma, openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Walibi Fright Nights

Het griezeligste evenement van Nederland zijn de Halloween Fright Nights. Het pretpark Walibi Holland wordt in de weken voorafgaand aan Halloween omgetoverd in een grote horrorscène. Er zijn spookhuizen, gestoorde freaks, de duivel waart er rond, enzovoorts. Je moet dus nogal stevig in je schoenen staan om niet doodsbang te raken. Overigens kan je gewoon al 's morgens terecht in het park en een gewone pretparkbeleving ervaren. Echter beginnen 's avonds de Halloween Fright Nights en slaat de gemoedelijke sfeer al snel om in een sfeer van pure angst. Optioneel kunnen nog vier speciale Haunted Houses worden bezocht voor een extra angstaanjagende ervaring.

Datums 2017

De Walibi Fright Nights vinden plaats van 7 tot en met 29 oktober 2017, oftewel gedurende de weken voorafgaande aan Halloween. De Halloween Fright Nights vinden plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. In 2017 zijn de datums als volgt en vinden de Fright Nights plaats op:

  • Zaterdag 7 en zondag 8 oktober
  • Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober
  • Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober
  • Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober. 

Openingstijden

De Walibi Fright Nights duren iedere dag van 18.00 tot 23.00 uur. Overigens is het park Walibi Holland al wel gewoon geopend vanaf 10.00 uur ’s morgens. Je kunt dus overdag al genieten van een bezoek aan Walibi waarbij je niet kunt vermoeden hoe sterk de sfeer zal omslaan naarmate de avond valt.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor de Walibi Fright Night zijn alleen online via de website van het evenement verkrijgbaar, je kunt dus geen tickets meer aan de deur kopen. Er kan worden gekozen uit de volgende tickets:

  • Regulier tickets - € 37,-: parktoegang vanaf 10.00 uur Halloween Fright Nights gratis parkeren
  • Bezoek aan de Haunted Houses (optioneel) - € 5,50 per Haunted House, € 20,- voor alle vier de Haunted Houses
  • R.I.P. Deal - € 99,95: parktoegang vanaf 10.00 uur Halloween Fright Nights gratis parkeren + Halloween buffet + toegang tot de vier Haunted Houses (alleen als groepsarrangement met minstens 20 personen)
  • Haunted Deal - € 59,95: parktoegang vanaf 10.00 uur Halloween Fright Nights gratis parkeren + Halloween buffet + toegang tot één Haunted House (alleen als groepsarrangement met minstens 20 personen)

Bezoeken Walibi Fright Night

Met de auto kan je Walibi Holland bereiken via de snelwegen A6 (afslag 10) en A28 (afslag Harderwijk of Zeewolde). Via borden wordt je naar het park geleid, het adres van Walibi is Spijkweg 30 te Biddinghuizen. Bezoekers van de Halloween Walibi Fright Night hoeven geen parkeerkaart te kopen. Het pretpark is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Hiervoor kan je het best uitstappen op treinstation Harderwijk en van daaruit verder rijden per pendelbus. Als je nog durft kan je natuurlijk ook een hotelkamer boeken in de omgeving van het park, vergelijk de prijzen via: