We Are Electric

Last update: 24-01-2020

Er is nog niets bekend over We Are Electric 2020

Een meerdaags dancefestival aan de boorden van het E3 strand in Eersel; dat zijn de ingrediënten van We Are Electric. Tijdens We Are Electric kunnen danceliefhebbers genieten van een mix van techno, house, electro, urban, drum & bass, enzovoorts. Kom meer te weten over We Are Electric 2020 waaronder informatie over programma en line-up, festivaltijden, bereikbaarheid en hotels, tickets en kaartverkoop. En dan zijn er nog de We Are Electric feesten op Paaspop in Schijndel en in het Klokgebouw in Eindhoven.

We Are Electric 2020

Er is nog geen informatie over de indoor versie

Wat We Are Electric zeker zo bijzonder maakt zijn de prachtige locaties waar de dancefestivals worden georganiseerd:

  • Het zomerfestival van We Are Electric vindt plaats op Landgoed Velder. Dit prachtige bosrijke gebied geeft het feest een extra zomerse uitstraling. Maar uiteraard zijn het vooral de danceklanken die ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. We Are Electric vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli 2019.
  • Op 10 november 2018 is er een indoor versie van We Are Electric in het Klokgebouw te Eindhoven, deze editie begint om 22.00 uur. Dit befaamde pand deed vroeger dienst als fabriekshal. De setting zorgt voor een bijzondere sfeer verdeeld over vier hallen. 

Festivaltijden en line-up

We Are Electric weet in 2019 weer een fijne line-up te presenteren, je kunt deze vinden op de website van het dancefestival. De festivaltijden voor We Are Electric zijn als volgt:

  • Vrijdag 5 juli: 14.00 - 03.00 uur
  • Zaterdag 6 juli: 13.00 - 03.00 uur
  • Zondag 7 juli: 13.00 - 01.00 uur

Tickets en kaartverkoop

  • Landgoed Velder: voor We Are Electric zijn dagkaarten en weekendtickets te koop. Een dagticket kost € 54,50 inclusief servicekosten. Je bent voor een compleet weekend inclusief campingovernachting slechts € 99,- kwijt. Wie vroeg een ticket kost betaalt het voordelige early bird tarief. Voor de late boekers geldt een wat duurder ‘late’ tarief. Toegang tot We Are Electric is niet toegestaan wanneer je jonger dan 18 jaar bent.
  • De ticketprijs voor We Are Electric in het Klokgebouw bedraagt € 35 per persoon inclusief servicekosten. Vroege boekers krijgen korting en betalen € 30.

Bezoeken We Are Electric (E3 Strand)

We Are Electric outdoor vindt plaats op Landgoed Velder in Boxtel/Liempde, wat nabij de autosnelweg A2 is gelegen ten noorden van Eindhoven. Het landgoed wordt tijdens We are Electric omgedoopt in Velder Woods Er zullen parkeerterreinen worden ingericht waar je je voertuig kwijt kunt. Wie met het openbaar vervoer komt kan kiezen voor het treinstation van Boxtel. Zoals eerder vermeld is het mogelijk om te overnachten op de We Are Electric Camping. De camping opent al op vrijdag om 09.00 uur en sluit op zondag om 12.00 uur. Ben je niet zo’n liefhebber van het overnachten in een tentje? In de omgeving zijn diverse hotels waar je prima kunt overnachten:

Bezoeken We Are Electric (Klokgebouw)

Het Klokgebouw in Eindhoven ligt direct bij het treinstation Eindhoven Strijp-S. Voor bezoekers van verder weg is de trein daarom het ideale vervoersmiddel. In slechts een paar minuten sta je voor de ingang van We Are Electric. Ook met de auto kan je We Are Electric bezoeken, er is een betaalde parking nabij het Klokgebouw. Overnachten in Eindhoven om jezelf een terugreis te besparen? Zie dan het overzicht van hotels: