Webwinkel Vakdagen

Last update: 20-07-2019

In een wereld waarin de online verkoop van artikelen het steeds meer wint van de normale 'stenen' winkels vinden de vele duizenden webwinkels elkaar op de Webwinkel Vakdagen. Het is zelfs de belangrijkste beurs op het gebied van e-commerce van de gehele Benelux. Heb je zelf een webwinkel of ben je geïnteresseerd er één te starten? Bezoek dan de Webwinkel Vakdagen. Alle informatie over de Webwinkel Vakdagen 2020 is onderstaand verzameld zoals adres en locatie, openingstijden, tickets en kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Webwinkel Vakdagen 2020

Online shoppen groeit nog steeds sterk. Ook het aantal webwinkels blijft gestaag doorgroeien. Voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce zijn de Webwinkel Vakdagen een aanrader. Ieder jaar wordt de beurs dan ook door meer dan 11.000 mensen bezocht.In totaal zijn er tijdens de Webwinkel Vakdagen meer dan 250 exposanten aanwezig. Het programma is zeer divers en geschikt voor beginnende online ondernemers tot en met experts. De volgende editie van de Webwinkel Vakdagen vindt plaats op woensdag 29 en donderdag 30 januari 2020.

Programma

De Utrechtse Jaarbeurs is opgedeeld meerdere zalen, ieder met een eigen thema. Op de Webwinkel Vakdagen vind je thema's zoals Advanced Marketing & Analytics, Brands/ fabrikanten, Content/Branding & Engagement, Cross Border, Data Donderdag, Mobiel, Verkoop, B2B, Connected Store, Conversie, Customer Experience, Digitalisering van de overheid, Operations, Reizen en visies over het kopen van de toekomst. Je vindt er dus bijvoorbeeld alles op het gebied van marketing, technologie, betaaloplossingen, logistiek en klantcontact en big data. In iedere zone vind je aansprekende exposanten die alle informatie kunnen leveren over de laatste ontwikkelingen. Als bezoeker kan je tevens lezingen bijwonen en jezelf laten inspireren. Ook starters zijn aan het juiste adres, want met de tips van de vele professionals vergroot je je kansen op een succesvol begin van je webwinkel.

Aanmelden voor gratis toegang

Als je de Webwinkel Vakdagen 2020 wilt bezoeken dien je jezelf als bezoeker aan te melden via de website van het evenement. Aanmelden is gratis en je kunt zelf je beursplan samenstellen na bevestiging. Je kunt je bijvoorbeeld vooraf inschrijven voor bepaalde lezingen, welke een vrije inloop hebben. Omdat de lezingen van de topsprekers erg druk zijn is het mogelijk om hiervoor tickets te kopen zodat je verzekerd bent van toegang tot de lezing. In totaal is veertig procent van de stoelen te reserveren. De kosten variëren afhankelijk van de zaal van € 10,- tot € 20,-.

Openingstijden

De Webwinkel Vakdagen zijn een tweedaags evenement en hebben de volgende openingstijden in 2020:

  • Woensdag 29 januari: 10.00 – 17.00 uur
  • Donderdag 30 januari: 10.00 – 17.00 uur

Bezoeken Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen vinden plaats in de meest gebruikte evenementenhal van Nederland, namelijk de Jaarbeurs in Utrecht. Het adres van deze hal is Jaarbeursplein 6 te Utrecht. Parkeren is geen probleem tijdens de Webwinkel Vakdagen, de Jaarbeurs beschikt namelijk over 6.500 parkeerplaatsen waarvoor je € 4 per uur betaalt (of maximaal € 16,- per dag). Ook met het openbaar vervoer zijn de Webwinkel Vakdagen goed bereikbaar, het grote treinstation Utrecht Centraal ligt direct naast de Jaarbeurs. Voor exposanten of bezoekers die meerdere dagen toegang tot de Webwinkel Vakdagen willen is een hotelovernachting ook een mogelijkheid: