Week van de Ondernemer

Last update: 18-12-2019

Er is nog niets bekend over de Week van de ondernemer 2020

Het meest inspirerende ondernemersevent van Nederland is de Week van de Ondernemer. Tijdens dit evenement doe je inspiratie op aan de hand van onder andere lezingen, worden perspectieven geschetst en kan je vragen stellen aan topondernemers en experts. Ook leer je van andere ondernemers en is er natuurlijk de mogelijkheid elkaar te leren kennen. De Week van de Ondernemer is namelijk ook een perfecte gelegenheid om te netwerken. Kom meer te weten over de Week van de Ondernemer 2019 zoals datums en locaties, openingstijden en de wijze waarop je jezelf kunt inschrijven. 

Week van de Ondernemer 2020 - vier steden

Als ondernemer heb je het niet altijd eenvoudig. Welke richting moet je op om zo succesvol mogelijk te zijn? Tijdens de Week van de Ondernemer wordt je op weg geholpen dankzij een uitgekiend en bijzonder programma. Er zijn experts uit het veld en ondernemers die hun sporen hebben verdiend aanwezig om je te helpen bij het vinden van inspiratie en nieuwe ideeën. Ook start-ups kunnen je juist met een verfrissende blik naar je business laten kijken. Tijdens de Week van de Ondernemer, die jaarlijks door meer dan 10.000 mensen wordt bezocht, heb je ook kans om deel te nemen aan workshops en lezingen bij te wonen. Aan de hand van nieuwe ideeën, inspiratie en perspectieven ga je naar huis vol nieuw zakelijk elan. En dat alles in slechts één dag. In 2020 wordt de Week van de Ondernemer georganiseerd in de steden Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam.

Datums

De Week van de Ondernemer duurt in feite helemaal geen week, het is een verzameling losse dagen. In 2017 vindt de Week van de Ondernemer plaats op de volgende datums:

  • Utrecht, Jaarbeurs: 9, 10 en 11 mei 2017
  • Rotterdam, Van Nellefabriek: 27 september 2017
  • Eindhoven, Klokgebouw: 11 oktober 2017
  • Amsterdam, RAI: 21, 22 en 23 november 2017

Openingstijden en programma

Het programma van de Week van de Ondernemer begint telkens om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. In de ochtend is er de openingsshow waarmee je volop nieuwe inzichten zult opdoen. In de middag kan je twee onderwerpen kiezen waarvan je workshops mag volgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit technologie, financieren, marketing, team of strategie. Ook kan je kiezen voor het bijwonen van de WVDO-academy. De dag wordt afgesloten met een borrel waar je perfect kunt netwerken.

Gratis inschrijven

Deelname aan de Week van de Ondernemer is gratis. Je hoeft geen ticket te kopen dus, maar je zult je wel moeten inschrijven voor een gratis ticket via de website van Week van de Ondernemer. Overnachten in de buurt van de locaties is uiteraard ook mogelijk, er zijn meer dan voldoende hotels in alle steden waar het evenement neerstrijkt:

Button