Wereldkerstcircus Amsterdam

Last update: 18-06-2019

Een gezinsevenement van formaat is Wereldkerstcircus Amsterdam. De meest spectaculaire optredens zorgen voor een belevenis die jong en oud niet snel zullen vergeten. En dan vindt het Wereldkerstcircus ook nog eens plaats in de kerstvakantie en is het dus een perfect dagje weg. Wereldkerstcircus Amsterdam vindt plaats in Carré, één van de meest prestigieuze locaties van ons land. Kom onderstaand alles te weten over Wereldkerstcircus Amsterdam 2019 - 2020 zoals de ticket en kaartverkoop, de starttijden van de shows, bereikbaarheid en programma.

Wereldkerstcircus Amsterdam 2019 - 2020

Als vanouds treden er in een circus allerlei internationale topartiesten op die spectaculaire shows ten tonele brengen: koorddansers, clowns, acrobaten, jongleurs, special effects, showballet, enzovoorts. Van de eerste tot de laatste minuut zal het Wereldkerstcircus boeien dankzij de fantastische artiesten. De show en artiesten hebben door de jaren heen meerdere internationale circusprijzen in de wacht gesleept. Doordat het circus plaatsvindt in de kerstvakantie is het een perfect uitje voor het hele gezin. Wereldkerstcircus Amsterdam vindt plaats van donderdag 19 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020.

Kaartverkoop

Kaarten voor het Wereldkerstcircus in Amsterdam zijn te koop via de website van Carré. De tickets voor de voorstellingen van het Wereldkerstcircus kosten € 20,50 per persoon voor de voordeligste plaatsen terwijl de duurste (Gouden Rang) € 72,50 kosten. Deze kosten zijn exclusief € 4,50 toeslag. Kinderen tot en met 12 jaar ontvangen, afhankelijk van de rang waar je gaat zitten, korting op de tickets en betalen tussen de € 15,50 en € 67,50. 

Voorstellingen en showtijden

Gedurende ruim twee weken vinden er dagelijks één tot drie shows plaats. De shows vinden plaats in de middag of avond. Een overzicht van alle voorstellingen en shows vind je op de site van Carré. Elke dag is er minstens één show gepland.

Bezoeken Wereldkerstcircus Amsterdam

Het adres van Koninklijk Theater Carré is Amstel 115 - 125 te Amsterdam (bereken je route). Via het openbaar vervoer kan je reizen naar metro- en tramhalte Weesperplein. Hier vandaan loop je in circa vijf minuten naar de ingang van Carré. De metro- en tramlijnen hebben verbindingen met bijvoorbeeld de treinstations Amsterdam Centraal en Amsterdam Amstel. Bezoekers met de auto kunnen hun voertuig het best parkeren in parkeergarage Q-Park Centrum Oost aan de Wibautstraat 3. Hier kost parkeren  € 2,- per uur en afhankelijk van de dag tussen de € 15 en € 30 voor de maximale duur van 24 uur en de loopafstand naar Carré is slechts vijf tot tien minuten. Een laatste goede optie is overnachten in Amsterdam en zodoende langer van de stad te genieten: