Wintercircus Maastricht

Last update: 18-06-2019

Ook in 2019-2020 vindt er geen Wintercircus Maastricht plaats. Onderstaand de informatie behorend bij de laatste editie tot dusver.

De authentieke circussfeer beleef je in de kerstvakantie weer tijdens Wintercircus Maastricht. Dit evenement vindt plaats in de evenementenhal MECC en is een prachtig uitje met de hele familie. Bezoekers worden getrakteerd op spectaculaire acts die bij een circus horen en dat alles in winterse kerstsferen. Bezoek ook Wintercircus Maastricht en kom alles te weten over de kaartverkoop, tijden van de voorstellingen en shows, bereikbaarheid en acts die zullen optreden.

Wintercircus Maastricht 2015 - 2016

Vanuit de hele wereld komen de mooiste en meest spectaculaire acts en artiesten naar het MECC in Maastricht om het jaarlijkse Wintercircus invulling te geven. Bezoekers kunnen rekenen op clowns, acrobaten, showballet, koorddansers, live muziek, trapezes, enzovoorts. Ook zullen er verschillende soorten dieren hun kunsten vertonen, maar dit zullen geen wilde dieren zijn. Dat is namelijk verboden door de Nederlandse wetgeving. Wintercircus Maastricht vindt plaats van zaterdag 19 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016.

Kaartverkoop

Mits niet uitverkocht is het mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen voorafgaande aan de show. Om zeker te zijn van plaatsen is het verstandig om vooraf je tickets al online te kopen via de website van Wintercircus Maastricht, telefonisch via 0900-3006000 (€ 0,45 per minuut) of bij één van de Primera winkels in Nederland. Een regulier ticket kost tussen de €19,- en € 49,- per persoon, afhankelijk van welk vak je wilt plaatsnemen. Kinderen (3 – 11 jaar) ontvangen een korting van € 4,- à € 5,- op het kaartje. Deze korting is ook van toepassing voor studenten en 65-plussers. Kinderen tot en met 2 jaar hoeven geen entree te betalen maar moeten wel plaatsnemen op de schoot van de begeleider.

Voorstellingen en showtijden

Dagelijks zijn er twee voorstellingen van het Wintercircus Maastricht. Show nummer 1 start om 11 of 12 uur en show nummer 2 om 14, 15 of 16 uur. Op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag zijn er geen voorstellingen, ook vind er op 24 december maar één voorstelling plaats. Meer informatie over de aanvangstijden van alle voorstellingen en shows raadpleeg je hier.  De shows duren bijna 2,5 uur per stuk.

Bezoeken Wintercircus Maastricht

De evenementenhal MECC is gelegen in Maastricht en op meerdere manieren bereikbaar. De meeste bezoekers komen met de auto, parkeren is mogelijk op de ruime parkeerterreinen bij het MECC. Navigeren kan op het adres Forum 100. Een andere veelgebruikte vervoersmethode is de trein, het treinstation Maastricht-Randwyck is op slechts 250 meter lopen van het MECC gelegen.