Winterfair Rotterdam

Last update: 18-06-2019

Begin december vindt in Ahoy Rotterdam weer het oergezellige Winterfair plaats, een beurs geheel in het teken van Kerst en de feestdagen. Ideaal wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een kerstcadeau of wanneer je gewoon alvast in de kerststemming wilt komen. Lees alvast alles over Winterfair Rotterdam 2019 zoals de openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid. De Winterfair is te bezoeken wanneer je in het bezit bent van een ticket. 

Winterfair

Een grote overdekte kerstmarkt en -beurs, dat is de omschrijving die het best past bij Winterfair Rotterdam 2019. Je treft er dan ook vele kraampjes en standjes aan waar allerlei kerstspullen worden verkocht. Maar ook voor kleding, lekkernijen, mode, cosmetica, persoonlijke verzorging, reizen, sieraden, woonartikelen, enzovoorts kan je er terecht. Winterfair Rotterdam is ideaal om de broodnodige kerstinkopen te doen of misschien kan je er wel inspiratievolle ideeën opdoen voor de kerstdagen en kerstdiner. Het geheel wordt omlijst door optredens van artiesten, workshops, demonstraties en zelfs modeshows. Een bezoek aan Winterfair Rotterdam is een echt gezellig dagje uit, ideaal voor een bezoekje met het hele gezin of met vrienden of vriendinnen. Natuurlijk kan er ook volop worden genoten van lekkere hapjes en drankjes. 

Datum 2019

De volgende editie van Winterfair Rotterdam vindt plaats van donderdag 5 tot en met zondag 8 december 2019. 

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Winterfair Rotterdam kunnen worden gekocht worden via Ticketmaster, wat de officiële verkoper is van het event. Door vooraf online je tickets te kopen ben je verzekerd van een ticket, eenmaal aan de deur kan het namelijk uitverkocht zijn. De kosten voor een regulier ticket bedragen € 11 per persoon online en € 14,50 aan de kassa. Kinderen onder de drie jaar oud mogen gratis naar binnen, terwijl kinderen van drie tot en met twaalf jaar € 7,50 moeten betalen.

Openingstijden

De openingstijden van Winterfair zijn in 2019 als onderstaand:

  • Donderdag 5 december: 10.00- 17.00 uur
  • Vrijdag 6 december: 10.00- 17.00 uur
  • Zaterdag 7 december: 10.00- 17.00 uur
  • Zondag 8 december: 10.00- 17.00 uur

Bezoeken Winterfair Rotterdam

Ahoy Rotterdam is gelegen aan het adres Ahoy-weg 10. Er zijn parkeermogelijkheden bij het complex waar je per auto € 13 moet betalen. In de omgeving zijn nog meer parkeergarages te vinden, dus je hoeft je echt geen zorgen te maken over een tekort aan parkeerplaatsen. Als je met de  trein reist kan je het best via Rotterdam Centraal doorreizen per metro of bus naar de halte Zuidplein welke zowat voor de deur van Ahoy is te vinden. Een andere prima oplossing is om te overnachten in Rotterdam in een van de vele hotelkamers en zodoende langer van de stad te kunnen genieten.