Home » Winterland Oss

Winterland Oss: 7 december 2017 – 7 januari 2018

5d14c93966d3486e926044a5e2987e19.png

Winterland Oss is een winters evenement in kerstsferen. In het centrum van Oss vind je onder andere een schaatsbaan, een kerstmarkt en er zijn kerstvoorstellingen. Omdat Winterland Oss ook overlapt met de kerstvakantie is het een uitstekend uitje voor het hele gezin. Kom alles te weten over Winterland Oss 2017 - 2018, bijvoorbeeld waar het plaatsvindt, wat de openingstijden zijn, of je kaarten moet kopen en hoe het evenement bereikbaar is.

Winterland Oss 2017 - 2018

Winterland Oss is een evenement dat de authentieke wintersfeer naar het Brabantse Oss brengt. Het meest in het oog springende onderdeel van Winterland is de grote schaatsbaan. Je kunt hier heerlijk schaatsen en genieten van de winterse sferen. Een deel van de schaatsbaan is ingericht voor kinderen. Eventueel kunnen schaatsen worden gehuurd. Tevens is er een horecapaviljoen waar je als bezoeker een hapje of een drankje kunt nuttigen. Maar Winterland Oss is meer dan dit alleen. Er zijn een partytent, gezellige kraampjes en een groot kampvuur. Winterland Oss begint op donderdag 7 december 2017 en eindigt op zondag 7 januari 2018.

Gratis entree

Logischerwijs is Winterland Oss gratis te bezoeken. Er wordt geen entreegeld geheven. Wel kost het natuurlijk geld om bijvoorbeeld schaatsen te huren.

Openingstijden

De openingstijden van Winterland Oss zijn, op enkele uitzonderingen na, dagelijks als volgt:

  • Maandag: 10 - 21
  • Dinsdag: 10 - 21
  • Woensdag: 10 - 21
  • Donderdag: 10 - 21
  • Vrijdag: 10 - 21
  • Zaterdag: 10 - 21
  • Zondag: 10 – 21

Bezoeken Winterland Oss

De Wal in Oss ligt in het centrum van deze Brabantse stad en is vooral gunstig gelegen ten opzichte van het treinstation van Oss. In enkele honderden meters loop je van het station naar Winterland. Parkeren is onder andere mogelijk in de parkeergarage aan de Oostwal 177 in Oss. Hier geldt overigens wel betaald parkeren. Oss is een stad waar van alles te beleven is. Misschien is het een leuk idee om een hotel te boeken:

Kerstshoppen

Heel Oss staat in de periode van Winterland natuurlijk in het teken van Kerstmis en de kerstsfeer. Ook de winkels gaan mee in deze sferen en zullen in kerststemming zijn. Als je nog cadeaus moet kopen voor kerstmis leent het winkelgebied van Oss zich hier prima voor. In de stad zijn veel van de bekende winkelketens aanwezig. Winterland Oss is dus prima te combineren met kerstshoppen.

Reactie plaatsen

Reacties

Karin van Hoven
een maand geleden

Beste organisatie

Mijn naam is Karin van Hoven en ik ben lid van Pur Sang.
Wij zijn een popkoor maar in de maand december transformeren wij tot kerstkoor.
Wij hebben een zeer uitlopend kerstrepertoire, van modern tot christmas carrols. Wij hebben 16 leden en zingen veelal zes stemmig.
Wij zouden het heel erg leuk vinden om een optreden te verzorgen tijdens Winterland Oss.
Ziet u hier een mogelijkheid toe?
Ik hoor graag van U

Vriendelijke groet

Karin van Hoven namens Pur Sang