Home » Wish Outdoor

Wish Outdoor

Het driedaagse dancefestival Wish Outdoor is al meerdere jaren voor danceliefhebbers een festival dat je eens bezocht moet hebben. Tijdens Wish hoor je drie dagen lang de beste dancemuziek van grote namen. Omdat Wish Outdoor drie dagen duurt is ook overnachten mogelijk. Laat je heerlijk meevoeren op de beste dancemuziek op het prachtige festivalterrein De Aa. Kom meer te weten over Wish Outdoor 2018 waaronder informatie over de festivaltijden en line-up, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden.

Wish Outdoor 2018

Ben je fan van dancemuziek en houd je van een echt zomerfestival? Dan is het festival Wish Outdoor een evenement dat ideaal is om te bezoeken. Doordat het festival drie dagen duurt en omdat er ieder jaar verschillende grote namen achter de draaitafels plaatsnemen zal je niet snel teleurgesteld zijn. Tijdens Wish worden diverse muziekstijlen uit de dancewereld gedraaid. Denk aan bijvoorbeeld EDM, house, eclectic, hardstyle en techno. Dankzij de prachtige locatie in de natuur en de indrukwekkende decors zal je het festival niet snel vergeten. Wish Outdoor vindt plaats van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli 2018.

Festivaltijden en line-up

Het evenement heeft ook dit jaar weer vele aansprekende namen vastgelegd. Het programma en de bijbehorende line-up van Wish zijn te vinden op de website van het evenement. Wish Outdoor 2017 duurt maar liefst drie dagen. De openingstijden van het festival zijn:

  • Vrijdag 29 juni: 19.00 - 01.00 uur (Fortunate Friday)
  • Zaterdag 30 juli: 14.00 - 02.00 uur (Smashing Saturday)
  • Zondag 1 juli: 14.00 - 24.00 uur (Surprising Sunday)
  • De camping is geopend van vrijdag 29 juni om 13.00 uur tot maandag 2 juli om 12.00 uur.
534fb1951c1a45fa9586185ee6a3ebd7.jpg

Tickets

Kaarten voor Wish Outdoor zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het festival. Wie er vroeg bij is betaalt de Early Bird prijzen welke zeer voordelig zijn. Zo kost een weekendticket inclusief drie dagen toegang tot het festivalterrein en de camping slechts € 82,50 per persoon. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen voor een enkele dag. De prijzen zijn voor de vrijdag € 27, voor de zaterdag € 47,50 en voor de zondag € 30 per persoon. Ook zijn er tickets te koop voor twee dagen of drie dagen zonder kamperen. 

Bezoeken Wish Outdoor

Wish Outdoor wordt georganiseerd op het festivalterrein 'De Aa' in Beek en Bonk. Deze gemeente behoort toe aan de gemeente Laarbeek en ligt ten noordwesten van Eindhoven en ten noorden van Helmond. Op het terrein De Aa dat te vinden is op het adres Lekerstraat 4 te Beek en Donk zijn voldoende parkeerplaatsen voor de bezoekers. De parkeerkosten bedragen € 10,- per auto. In de buurt van het festival is geen treinstation, de stations van Helmond en Eindhoven zijn echter niet heel ver weg gelegen. Om de afstand te overbruggen worden er shuttlebussen ingezet waarvoor je voor € 10,- een ticket kunt kopen. Omdat Wish Outdoor een meerdaags festival is kiezen veel bezoekers voor een hotelovernachting in de buurt. Vergelijk de prijzen van de vrije hotelkamers in de omgeving: