Wish Outdoor

Last update: 18-12-2019

Het driedaagse dancefestival Wish Outdoor is al meerdere jaren voor danceliefhebbers een festival dat je eens bezocht moet hebben. Tijdens Wish hoor je drie dagen lang de beste dancemuziek van grote namen. Omdat Wish Outdoor drie dagen duurt is ook overnachten mogelijk. Laat je heerlijk meevoeren op de beste dancemuziek op het prachtige festivalterrein De Aa. Kom meer te weten over Wish Outdoor 2020 waaronder informatie over de festivaltijden en line-up, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden.

Wish Outdoor 2020

Ben je fan van dancemuziek en houd je van een echt zomerfestival? Dan is het festival Wish Outdoor een evenement dat ideaal is om te bezoeken. Doordat het festival drie dagen duurt en omdat er ieder jaar verschillende grote namen achter de draaitafels plaatsnemen zal je niet snel teleurgesteld zijn. Tijdens Wish worden diverse muziekstijlen uit de dancewereld gedraaid. Denk aan bijvoorbeeld EDM, house, eclectic, hardstyle en techno. Dankzij de prachtige locatie in de natuur en de indrukwekkende decors zal je het festival niet snel vergeten. Wish Outdoor vindt plaats van vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli 2020.

Festivaltijden en line-up

Het evenement heeft ook dit jaar weer vele aansprekende namen vastgelegd. Het programma en de bijbehorende line-up van Wish zijn te vinden op de website van het evenement. Wish Outdoor 2020 duurt maar liefst drie dagen. De openingstijden van het festival zijn:

  • Vrijdag 3 juli: 19.00 - 01.00 uur (entree tot 22.30 uur)
  • Zaterdag 4 juli: 13.00 - 01.00 uur (entree tot 22.30 uur)
  • Zondag 5 juli: 13.00 - 24.00 uur (entree tot 21.30 uur)
  • De camping is geopend van vrijdag 3 juli om 13.00 uur tot maandag 6 juli om 11.00 uur.

Tickets

Kaarten voor Wish Outdoor zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het festival. Een weekendticket inclusief drie dagen toegang tot het festivalterrein en de camping kost € 92,95 per persoon. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen voor een enkele dag. De prijzen zijn voor de vrijdag € 27,95 voor de zaterdag € 52,95 en voor de zondag € 43,95 per persoon. Ook zijn er tickets te koop voor twee dagen of drie dagen zonder kamperen. Wie er vroeg bij is betaalt voordelige early bird prijzen. Op vrijdag en zaterdag is de minimumleeftijd 18 jaar, op zondag is iedereen welkom mits begeleid door een volwassene.

Bezoeken Wish Outdoor

Wish Outdoor wordt georganiseerd op het festivalterrein 'De Aa' in Beek en Bonk. Deze gemeente behoort toe aan de gemeente Laarbeek en ligt ten noordwesten van Eindhoven en ten noorden van Helmond. Op het terrein De Aa dat te vinden is op het adres Lekerstraat te Beek en Donk zijn voldoende parkeerplaatsen voor de bezoekers. De parkeerkosten bedragen € 15 per auto. In de buurt van het festival is geen treinstation, de stations van Helmond en Eindhoven zijn echter niet heel ver weg gelegen. Omdat Wish Outdoor een meerdaags festival is kiezen veel bezoekers voor een hotelovernachting in de buurt. Vergelijk de prijzen van de vrije hotelkamers in de omgeving: