Wonen&Co

Last update: 24-01-2020

In Groningen wordt ieder jaar de woonbeurs Wonen&Co georganiseerd. De beurs biedt alles op het gebied van wonen en interieur en kent een zeer veelzijdig programma. Wonen&Co vindt plaats in de MartiniPlaza in Groningen en is daarmee dé meest aansprekende woonbeurs voor Noord-Nederland. Maar uiteraard is iedereen welkom op Wonen&Co. Meer informatie over de woonbeurs Wonen & Co 2020 vind je in onderstaand artikel waaronder adres en locatie, openingstijden, programma, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Wonen&Co Groningen 2020

Op Wonen&Co ben je aan het juiste adres wanneer je alles wilt weten over wonen en decoratie. En dat doen dan ook ieder jaar tienduizenden belangstellenden. Je vindt er prachtige woonstands, er zijn concerten, er kan lekker gegeten worden en je doet er bovenal enorm veel inspiratie op. Laat je bijvoorbeeld bijpraten door één van de vele exposanten of zie praktijkvoorbeelden die je thuis kunt toepassen. Alle woontrends en -nieuwtjes worden aan de bezoeker gepresenteerd op het sfeervolle Wonen&Co. De volgende editie van Wonen&Co vindt plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 maart 2020.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Wonen&Co zijn vooraf online en aan de dagkassa te koop. Kaarten voor Wonen&Co zijn te koop aan de dagkassa voor € 12,50 per persoon. Tijdens de Early Bird voorverkoop betaal je het kortingstarief van € 10,50. Op donderdag is het koopavond en betaal je voor een ticket slechts € 7,75. het tarief van € 9 geldt voor de Vriendendag die plaatsvindt op vrijdag.

Openingstijden

Wonen&Co duurt in totaal vier dagen en heeft de onderstaande openingstijden:

  • Donderdag 12 maart: 13.00 – 22.00 uur
  • Vrijdag 13 maart: 13.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag 14 maart: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 15 maart: 10.00 – 17.00 uur

Bezoeken Wonen&Co

De woonbeurs Wonen&Co vindt plaats in de MartiniPlaza in Groningen waarvan het adres Leonard Springerlaan 2 is. Rondom het complex zijn 1500 parkeerplaatsen gelegen en tevens een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Als je parkeerkosten wilt vermijden is het mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. Het treinstation van Groningen is op een kwartiertje lopen gelegen van MartiniPlaza. En anders kan je met buslijn 6 de afstand overbruggen tot aan het complex. 

Overnachten

Wat is er nu gezelliger dan na een leuke dag op Wonen&Co nog wat langer in Groningen te blijven. De stad is prachtig en bruist van de gezelligheid. Bekijk het overzicht van beschikbare hotels die geboekt kunnen worden: