Home » WOO HAH!

WOO HAH! 2017: tickets en festivaltijden

e485844371f448b0a09d196ca966bf58.png

De beste hiphop beats en urban muziek hoor je tijdens het WOO HAH! festival dat in Tilburg wordt georganiseerd. Ieder jaar strikt de organisatie van WOO HAH! weer diverse grote namen uit binnen- en buitenland waardoor de bezoekers hiphop van hoog niveau krijgen voorgeschoteld. Het festival WOO HAH! beschikt zelfs over een festivalcamping, waardoor je ook kunt overnachten. Kom meer te weten over WOO HAH! 2017 waaronder informatie over festivaltijden, bereikbaarheid en hotels, tickets en kaartverkoop, programma en line-up.

WOO HAH! 2017

Het muziekfestival WOO HAH! is een van de allerbeste urban en hiphop festivals van Nederland. Hoewel deze muziekstijlen vooral populair zijn bij clubs is WOO HAH! een echt buitenfestival. Gedurende twee dagen staan er aansprekende artiesten uit binnen- en buitenland op de bühne om hun woordkunsten te tonen aan het uitzinnige publiek. Duizenden bezoekers weten ieder jaar het festival WOO HAH! te waarderen en zorgen dat ze erbij zijn in Tilburg. De volgende editie van WOO HAH! vindt plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017. Er zijn mogelijkheden om te overnahcten.

Festivaltijden en line-up

WOO HAH! begint om 13.30 uur in de middag en eindigt rond 01.00 uur ’s nachts. De exacte line-up vind je terug op de website van WOO HAH!

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor WOO HAH! worden onder andere verkocht via het bekende ticketbureau Ticketmaster. De tickets kosten € 48,40 servicekosten per dag. Om beide dagen (vrijdag en zaterdag) te bezoeken kan je een weekendticket kopen voor € 82,40. Tickets zijn ook te koop aan de dagkassa mits ze natuurlijk nog niet zijn uitverkocht. Er is op WOO HAH! geen minimumleeftijd, maar kinderen jonger dan 14 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

Bezoeken WOO HAH!

WOO HAH! wordt georganiseerd in de Spoorzone in het centrum van Tilburg. Zoals je uit de naam al hoort is dit festivalterrein langs het spoor gelegen. Dankzij de ligging is de trein ook een perfect vervoersmiddel als je naar WOO HAH! wilt komen. Je loopt van het treinstation van Tilburg in enkele minuten zo naar de Spoorzone. Automobilisten kunnen hun auto betaald parkeren in diverse parkeergarages in het centrum van Tilburg. Er zijn parkeergarages aan de adressen Telegraafstraat 20, Piusstraat 1, Louis Bouwmeesterplein 2, Achter de Heuvel 3, Heuvelpoort 354, Paleisring 27-29 en Gasthuisring 60.

Overnachten

Het is mogelijk te overnachten op WOO HAH! aangezien er een heuse festivalcamping is. Je hebt de keuze of je één of twee nachten wilt blijven op de camping. Voor mensen die liever wat meer luxe wensen zijn er natuurlijk ook diverse hotels in de buurt: