WOO HAH!

Last update: 25-01-2020

De beste hiphop beats en urban muziek hoor je tijdens het WOO HAH! festival dat in Hilvarenbeek wordt georganiseerd. Ieder jaar strikt de organisatie van WOO HAH! weer diverse grote namen uit binnen- en buitenland waardoor de bezoekers hiphop van hoog niveau krijgen voorgeschoteld. Het festival WOO HAH! beschikt zelfs over een festivalcamping, waardoor je ook kunt overnachten. Kom meer te weten over WOO HAH! 2020 waaronder informatie over festivaltijden, bereikbaarheid en hotels, tickets en kaartverkoop, programma en line-up.

WOO HAH! 2020

Het muziekfestival WOO HAH! is een van de allerbeste urban en hiphop festivals van Nederland. Hoewel deze muziekstijlen vooral populair zijn bij clubs is WOO HAH! een echt buitenfestival. Gedurende drie dagen staan er aansprekende artiesten uit binnen- en buitenland op de bühne om hun woordkunsten te tonen aan het uitzinnige publiek. Duizenden bezoekers weten ieder jaar het festival WOO HAH! te waarderen en zorgen dat ze erbij zijn in de Beekse Bergen. De volgende editie van WOO HAH! vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli 2020. Er zijn mogelijkheden om te overnachten.

Festivaltijden en line-up

De exacte line-up vind je terug op de website van WOO HAH! De festivaltijden van WOO HAH! zijn:

  • Vrijdag: 18.30 - 03.00 uur (alleen voor weekendbezoekers)
  • Zaterdag: 13.30 - 03.00 uur
  • Zondag: 13.30 - 00.30 uur

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor WOO HAH! worden onder andere verkocht via het bekende ticketbureau Ticketmaster. De tickets kosten € 84 servicekosten per dag voor de zaterdag of zondag en € 59 op vrijdag. Om drie dagen (vrijdag, zaterdag en zondag) te bezoeken kan je een weekendticket kopen voor € 154. Inclusief campingovernachting kost een weekendticket € 189. Er is op WOO HAH! geen minimumleeftijd, maar kinderen jonger dan 14 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

Bezoeken WOO HAH!

WOO HAH! wordt georganiseerd op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, niet ver van Tilburg. Automobilisten kunnen hun auto betaald parkeren op de Beekse Bergen. Als je met de trein komt kan je gebruik maken van snelbussen tussen het treinstation van Tilburg Centraal en het festivalterrein.

Overnachten

Het is mogelijk te overnachten op WOO HAH! aangezien er een heuse festivalcamping is. Je hebt de keuze of je één of twee nachten wilt blijven op de camping. Voor mensen die liever wat meer luxe wensen zijn er natuurlijk ook diverse hotels in de buurt: