XO Extrema Outdoor

Last update: 01-08-2018

De geannuleerde editie van 2018 is definitief de laatste van Extrema Outdoor. Het festival houdt er na 22 edities mee op.

Het dancefestival XO Extrema Outdoor behoort tot de bekendste dancefeesten van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd in de maand juli. XO Extrema Outdoor vindt plaats op Recreatiepark de Bergen in het Brabantse Wanroij. Steevast bezoeken tienduizenden muziek- en danceliefhebbers het festival. Tot de optredende artiesten behoren enkele van de meest toonaangevende DJ's ter wereld. Kom alles te weten over XO Extrema Outdoor 2018 zoals tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en overnachten, festivaltijden en line-up.

XO Extrema Outdoor 2018

Dancemuziek, spectaculaire lichtshows, verschillende podia; dat is XO Extrema Outdoor in een notendop. En dat alles midden in Recreatiepark de Bergen in Wanroij wat het geheel een ultiem zomers gevoel heeft. Voorheen vond XO Extrema Outdoor altijd plaats in Eindhoven bij het water van Aquabest, maar nu is het dus verhuisd naar Wanroij. Dankzij de nieuwe locatie is XO Extrema Outdoor een weekendfestival geworden met uitgebreide overnachtingsmogelijkheden. Hierbij wordt uiteraard onder andere gebruik gemaakt van de overnachtingsmogelijkheden op het bijbehorende vakantiepark. De volgende editie van XO Extrema Outdoor vindt plaats in het weekend van vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2018.

Line-up 

Zoals ieder jaar staan er diverse grote namen op XO Extrema Outdoor en tonen ze hun DJ-skills aan het publiek. XO Extrema Outdoor beschikt over meerdere podia zodat er tegelijkertijd meerdere DJ's actief zijn. Om er zeker van te zijn dat je geen enkel optreden mist kan je gebruik maken van de timetable waar de complete line-up chronologisch op is weergegeven. Wie van tevoren al een planning wil maken kan op de website van XO Extrema Outdoor alvast de line-up en timetable raadplegen.

Programma en festivaltijden

XO Extrema Outdoor is in 2018 een meerdaags festival met de volgende festivaltijden:

  • Vrijdag 6 juli 2018: 17.00 - 01.00 uur
  • Zaterdag 7 juli 2018: 12.00 - 01.00 uur

Kaartverkoop en tickets

Kaarten voor XO Extrema Outdoor zijn onder meer verkrijgbaar via de website van XO Extrema Outdoor. Bezoekers kunnen kiezen uit dagtickets en weekendtickets. Een dagticket kost € 29 op vrijdag en € 39 op zaterdag. Een weekendticket voor toegang op zowel vrijdag en zaterdag kost € 59. Een weekendticket inclusief 3 dagen camping kost tenslotte € 79. Wie er vroeg bij is betaalt het kortingstarief tijdens de Early Bird sale. Alle genoemde kosten zijn exclusief € 3,50 servicekosten.

Overnachten

Omdat XO Extrema Outdoor een meerdaags festival is zijn er uitgebreide overnachtingsmogelijkheden. Zo is er een camping waar je in een tent kunt overnachten. De camping is geopend van vrijdag 6 juli 13.00 uur tot en met zondag 8 juli 16.00 uur. Ook kan je tenten, hutten, wigwams en zelfs bungalows huren voor meer comfort. Een andere optie is nog om een hotelkamer te boeken in de omgeving van het vakantiepark. Vergelijk de prijzen van de kamers via:

Bezoeken XO Extrema Outdoor

XO Extrema Outdoor wordt georganiseerd in Recreatiepark de Bergen in Wanroij. Dit dorp ligt in het oosten van Noord-Brabant en bereikbaar via doorgaande wegen als de A73, N264, N272 en N277. Parkeren is mogelijk voor € 16 per voertuig in de nabijheid van het festivalterrein. Ook worden er busreizen georganiseerd door Extrema Outdoor voor de reis vanaf dorpen en steden in de omgeving tot aan de deur van het festival.