Zalando Sale 2020: begindatum uitverkoop

Last update: 30-01-2020

Online shoppen wordt steeds populairder en één van de modeketens die daar in sterke mate aan bijdraagt is Zalando. Het Duitse bedrijf Zalando is actief in veel landen en doet dat via een eigen webwinkel. Zalando is vooral bekend vanwege de verkoop van schoenen, maar ook qua kledingverkoop en mode accesoires groeien ze snel. Tijdens de sale ontvang je hoge kortingen op het assortiment van Zalando. Kom te weten op welke datum de sale, oftewel uitverkoop, bij Zalando begint in 2020. Er is informatie verzameld over de zomersale, wintersale, Cyber Monday en Black Friday.

Uitverkoop bij Zalando

Om te beginnen eerst wat informatie over wat de uitverkoop bij Zalando precies inhoudt. Tijdens de uitverkoop, ook wel sale, wordt het oude assortiment verkocht zodat daarna de nieuwe collecties gelanceerd kunnen worden. Om dit vlotjes en snel te kunnen doen wordt de oude collectie verkocht met grote kortingen. De kortingen tijdens de sale beginnen meestal rond de 20% en lopen langzaam op tot de 70%. Hoe langer het duurt voordat een kledingstuk of paar schoenen wordt verkocht, hoe hoger de kortingen.

Zalando zomersale 2020

Zomerse kleding zoals bikini’s, shirtjes, rokjes en dergelijke koop je voordelig tijdens de zomersale. De zomersale is de uitverkoop van zomerse mode items. Doordat de zomersale vaak al begint in juni ben je perfect op tijd met het completeren van je zomergarderobe. Sla tijdens de zomersale je slag en loop er pico bello bij op vakantie of op een van de vele festivals. De afgelopen jaren wezen uit dat de zomersale bij Zalando telkens halverwege de maand juni begon. Als we een schatting moeten maken dan start de Zalando zomersale rond dinsdag 9 juni 2020.

Zalando wintersale 2020 / 2021

Zoals er een zomersale is, zo is er ook een wintersale. Tijdens de wintersale koop je voordelig, hoe kan het ook anders, winterkleding en winterse schoenen. Denk dus aan een voordelige winterjas, laarzen, truien, wanten, sjaals, tassen, enzovoorts. De wintersale begint traditioneel al in december, dus nog voordat de echt koude dagen aanbreken. Naar verwachting begint de wintersale bij Zalando dus rond 20 december 2020 waarna deze pas eind januari of zelfs begin februari 2021 ten einde zal zijn.

Online hele jaar sale

Zalando organiseert wel meer uitverkoopperiodes, denk aan Black Friday (20 november 2020) en Cyber Monday (23 november 2020). Ook heeft Zalando het hele jaar door bepaalde artikelen in de uitverkoop op een eigen salepagina op de website. Eigenlijk is het dus heel 2020 door Zalando Sale.

Solden België

In België is het allemaal iets eenvoudiger, daar gelden namelijk vaste datums voor de sale (solden genaamd). De wintersolden is van 3 tot en met 31 januari, de zomersolden van 1 tot en met 31 juli.