Kalender » Zandsculpturen Oss

Zandsculpturen Oss 2016: tickets en openingstijden

f8c1db863a954bfa80ba13072d9e60aa.jpg

Er is nog geen informatie bekend over de editie van 2017!

Het blijft een prachtig fenomeen en het zijn ware kunstwerken: zandsculpturen. Vaak blijven de zandsculpturen maandenlang staan en trotseren ze weer en wind. Ieder jaar kunnen bezoekers van eind mei tot en met september genieten van het Zandsculpturen Festival Brabant in de gemeente Oss. Metershoge zandsculpturen in de meest prachtige vormen zijn het bekijken meer dan waard. Kom meer te weten over Zandsculpturen Oss 2016 waaronder programma en openingstijden, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Zandsculpturen Oss 2016

Bijna 1 miljoen kilo zand wordt omgetoverd in de meest prachtige zandsculpturen tijdens het evenement Zandsculpturen Oss. Dit evenement heet eigenlijk officieel Zandsculpturen Festival Brabant. De sculpturen zijn soms tot wel acht meter hoog, zeer indrukwekkend dus. Aan de creatie van de zandsculpturen werken kunstenaars uit Nederland en andere landen mee, de bouw neemt maar liefst twee weken in beslag. Behalve zandsculpturen kan je ook genieten van workshops, een terras, demonstratie en workshops die op het programma staan. Ook voor kinderen is het een boeiend evenement en natuurlijk mogen ze ook zelf spelen in een zandbak. Het evenement Zandsculpturen Oss vindt plaats van zaterdag 18 juni tot en met zondag 2 oktober 2016.

Openingstijden

Zandsculpturen Oss zal dagelijks geopend zijn. De openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Je hebt toegang tot 17.30 uur. Op donderdag is het evenement ook 's avonds te bezoeken.

Tickets en kaartverkoop

Een toegangsticket tot Zandsculpturen Oss kost € 4,50 per persoon. Kinderen onder de drie jaar mogen gratis naar binnen en de toegang voor kinderen van 3 – 15 jaar bedraagt € 3,- per ticket. Studenten en senioren (65+) betalen € 4,- per persoon. Wanneer je met het gezin Zandsculpturen Oss bezoekt betaal je € 12,50 voor twee volwassenen en twee kinderen). Voor de bezoekers die geen genoeg kunnen krijgen van de zandsculpturen is er de seizoenspas waarmee je zo vaak je wilt Zandsculpturen Oss kunt bezoeken. De seizoenspas kost slechts € 10,- per persoon.

Bezoeken Zandsculpturen Oss

Het evenement Zandsculpturen Oss vindt plaats op het terein van de voormalige Bergoss Fabriek. Kom je met de auto? Stel dan je navigatie in op Oostwal 177 te Oss. Parkeren is mogelijk in de betaalde parkeergarage Bergoss die op loopafstand van het zandsculpturenfestival is gelegen. Een andere goede optie is de trein, je loopt in minder dan vijf minuten van treinstation Oss naar Zandsculpturen Oss.