Home » Zapp Sinterklaasfeest

Zapp Sinterklaasfeest

Informatie editie 2017 nog onbekend, onderstaand volgt de informatie van de vorige editie.

Het Zapp Sinterklaasfeest is ieder jaar weer het grootste Sinterklaasfeest van Nederland. Het evenement wordt georganiseerd door Zappelin, wat natuurlijk bekend is van televisie. Zoals gewoonlijk vindt het feest weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je ook graag het Zapp Sinterklaasfeest 2016 bijwonen? Zorg dan dat je tijdig kaarten bemachtigd. Onderstaand hebben we alle informatie samengevat over de kaartverkoop, showtijden, programma en bereikbaarheid.

Zapp Sinterklaasfeest 2016

In de aanloop naar Sinterklaas staat het Zapp Sinterklaasfeest weer op het programma. Tijdens het feest is natuurlijk de Sint aanwezig. Behalve de Sint mogen natuurlijk de Pieten niet ontbreken. Maar er nog veel meer. Zo zijn bijvoorbeeld ook de Teletubbies, Buurman en Buurman, Ron Boszhard, Nienke, Grote Smurf en Smurfin aanwezig. Natuurlijk ontbreken ook de presentatoren van Zappelin niet. En bij een feestje hoort ook leuke muziek; de muzikale omlijsting is in handen van Kinderen voor Kinderen en finalisten van het Junior Songfestival. Het Zapp Sinterklaasfeest vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 november 2016.

ZappSinterklaasfeest.jpg

Kaartverkoop

De kosten voor een entreebewijs hangen af van op welke rang je wilt zitten. De duurste plaatsen zijn de Premium plaatsen en kosten € 27,50 per persoon. Voor de eerste rang betaal je € 25,- terwijl de tweede rang € 20,- kost. Tenslotte kan je ook plaatsnemen op de derde rang (€ 17,50) en de vierde rang (€ 10,-). Deze prijzen zijn nog exclusief eventuele reserveringskosten. Er zijn ieder jaar weer enkele kortingsacties opgezet waarbij je korting ontvangt op je tickets. Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het Zapp Sinterklaasfeest bijwonen.

Showtijden

Gedurende de twee dagen dat het Zapp Sinterklaasfeest plaatsvindt in de Jaarbeurs vinden er drie shows plaats. De eerste vindt plaats op zaterdag 26 november om 15.00 uur. Op de tweede dag (zondag 27 november 2016) zijn er shows om 11.00 en om 15.00 uur. Een show van het Zapp Sinterklaasfeest duurt circa 1,5 uur. De deuren openen overigens ook circa anderhalf uur voordat de show begint. Het is dan al een groot feest, dus zorg dat je op tijd bent. Onder andere de Pieten zullen de sfeer er alvast goed inbrengen met de Pietenband en uiteraard strooigoed. 

Bezoeken Zapp Sinterklaasfeest

De Jaarbeurs in Utrecht is de gastheer van het grote Zapp Sinterklaasfeest. Of je nu met de trein komt of met de auto, beide opties zijn prima. Treinreizigers lopen namelijk in enkele minuten van treinstation Utrecht Centraal naar de Jaarbeurs. Automobilisten kunnen eenvoudig parkeren op het immense parkeerterrein bij de evenementenhal. Parkeren kost drie euro per uur, maar je betaalt niet meer dan twaalf euro totaal voor een hele dag parkeren.