Zapp Sinterklaasfeest

Last update: 23-09-2019

Het Zapp Sinterklaasfeest is ieder jaar weer het grootste Sinterklaasfeest van Nederland. Het evenement wordt georganiseerd door Zappelin, wat natuurlijk bekend is van televisie. Zoals gewoonlijk vindt het feest weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je ook graag het Zapp Sinterklaasfeest 2019 bijwonen? Zorg dan dat je tijdig kaarten bemachtigd. Onderstaand hebben we alle informatie samengevat over de kaartverkoop, showtijden, programma en bereikbaarheid.

Zapp Sinterklaasfeest 2019

In de aanloop naar Sinterklaas staat het Zapp Sinterklaasfeest weer op het programma. Tijdens het feest is natuurlijk de Sint aanwezig. Behalve de Sint mogen natuurlijk de Pieten niet ontbreken. Maar er nog veel meer. Zo zijn bijvoorbeeld ook K3 en Mega Mindy aanwezig. Natuurlijk ontbreken ook de presentatoren van Zappelin niet. En bij een feestje hoort ook leuke muziek; de muzikale omlijsting is in handen van de Pieteband. Na afloop krijgt ieder kind een overheerlijke chocoladeletter. Het Zapp Sinterklaasfeest vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019.

Kaartverkoop

De kosten voor een entreebewijs hangen af van op welke rang je wilt zitten. De duurste plaatsen zijn de Premium plaatsen en kosten € 32 per persoon. Voor de eerste rang betaal je € 29,- terwijl de tweede rang € 23,- kost. Tenslotte kan je ook plaatsnemen op de derde rang (€ 20,00) en de vierde rang (€ 13,-). Deze prijzen zijn inclusief reserveringskosten. Er zijn ieder jaar weer enkele kortingsacties opgezet waarbij je korting ontvangt op je tickets. Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het Zapp Sinterklaasfeest bijwonen. Kan je er niet bij zijn? Op een later moment wordt het Zapp Sinterklaasfeest ook uitgezonden op televisie.

Showtijden

Gedurende de twee dagen dat het Zapp Sinterklaasfeest plaatsvindt in de Jaarbeurs vinden er drie shows plaats. De eerste vindt plaats op zaterdag 23 november om 16.00 uur. Op de tweede dag (zondag 24 november 2019) zijn er shows om 11.00 en om 15.00 uur. Een show van het Zapp Sinterklaasfeest duurt circa 1,5 uur, er is geen pauze tussendoor. De deuren openen overigens ook circa anderhalf uur voordat de show begint. Het is dan al een groot feest, dus zorg dat je op tijd bent. Onder andere de Pieten zullen de sfeer er alvast goed inbrengen met de Pietenband en uiteraard strooigoed. 

Bezoeken Zapp Sinterklaasfeest

De Jaarbeurs in Utrecht is de gastheer van het grote Zapp Sinterklaasfeest. Of je nu met de trein komt of met de auto, beide opties zijn prima. Treinreizigers lopen namelijk in enkele minuten van treinstation Utrecht Centraal naar de Jaarbeurs. Automobilisten kunnen eenvoudig parkeren op het immense parkeerterrein bij de evenementenhal. Parkeren kost vier euro per uur, maar je betaalt niet meer dan €16,50 totaal voor een hele dag parkeren.