Zara Sale 2020

Last update: 30-01-2020

De modeketen Zara heeft in korte tijd de Nederlandse modemarkt sterk veranderd. Een winkelgebied telt pas mee als er een Zara gevestigd is dankzij de redelijk voordelige en zeer modieuze mode. Ook bij Zara is er regelmatig sale waardoor de prijzen nog gunstiger zijn. Meerdere malen per jaar is er sale oftewel uitverkoop bij Zara, denk maar aan de wintersale, zomersale, Black Friday of Cyber Monday. Maar wanneer is het dan uitverkoop bij Zara? Onderstaand een overzicht van alle datums van de sale bij Zara in 2020. 

Uitverkoop bij Zara

Tijdens de uitverkoop bij Zara is het assortiment flink afgeprijsd. Vaak begint het met kortingen rond de 20 procent, maar hoe langer de sale duurt hoe groter de kortingen worden. Uiteindelijk tikken de kortingen tijdens de sale zelfs de 70% aan, maar op dat moment zijn vaak de gemiddelde maten al uitverkocht. Wacht dus niet te lang. Uitverkoop bij Zara is er zowel in de circa 30 winkels en in de online webwinkel, dus ook als je niet de deur uit wilt kan je vanuit huis heerlijk voordelig shoppen.

Zara zomersale 2019

Het moment om voordelige zomerkleding en – mode te shoppen is tijdens de zomersale. Dus wanneer je op zoek bent naar een leuke bikini, slippers, shirtjes, jurkjes of andere zomerse modeartikelen is de zomersale bij Zara het aangewezen moment. Het mooie is dat de zomersale al eind juni van start gaat, waardoor je dus nog voordat je op vakantie gaat de laatste mode voor een leuke prijs kunt kopen. De Zara zomersale begint ieder jaar op de een-na-laatste of laatste donderdag van de maand juni. In 2020 start de zomersale bij Zara dus waarschijnlijk op donderdag 18 of donderdag 25 juni.

Zara wintersale 2020 / 2021

De wintersale bij Zara is de uitverkoop van winterkleding en –mode. Wie op zoek is naar een voordelige winterjas, trui, pantoffels of een ander winters mode item kan zijn of haar hart ophalen tijdens de Zara wintersale. Ieder jaar begint de wintersale op de dag na Kerstmis, dus ook in 2020 zal de Zara winteruitverkoop naar verwachting op zondag 27 december van start gaan. Omdat de koude wintermaanden januari en februari nog moeten beginnen is het dus een uitgelezen kans om de wintergarderobe nog snel even bij te vullen.

Black Friday en Cyber Monday

Zara doet ook mee aan Black Friday en Cyber Monday. Deze uitverkoopdagen zijn in de Verenigde Staten zeer populair en ook in Nederland doen er steeds meer winkels mee. Black Friday is de dag na Thanksgiving en dus de vierde vrijdag van de maand november. Cyber Monday vindt de maandag erna plaats en dan stunten de webwinkels met grote kortingen. Black Friday vindt plaats op 20 november 2020 en Cyber Monday op 23 november 2020.

Solden België

Woon je in België of wil je daar gaan shoppen bij Zara? Houd er dan rekening mee dat ze daar andere tijden hebben dat er uitverkoop is. Ten eerste worden de termen solden of koopjes gehanteerd en ten tweede vinden ze op vaste datums plaats. De wintersolden is van 3 tot en met 31 januari en de zomersolden start op 1 juli en eindigt op 31 juli. Deze datums gelden dus ook voor de verschillende Zara filialen

Zara kortingcodes

Kan je niet wachten tot de Zara sale van start gaat? Met behulp van kortingscodes van Zara is het mogelijk het hele jaar door te profiteren van kortingen. Zara kortingscodes kunnen vaak ook tijdens de uitverkoop worden gebruikt waardoor je dan dubbele korting hebt.