Zorgtotaal

Last update: 23-09-2019

De volgende editie van Zorgtotaal is pas in 2021

De vakbeurs voor professionals in de intramurale en extramurale zorg is Zorgtotaal. Toonaangevende bedrijven en exposanten staan te trappelen om de bezoekers bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen die kunnen helpen bij het bieden van immer betere zorg. Maar ook nieuwe bedrijven met veelbelovende innovaties zijn aanwezig. Zorgtotaal biedt een totaalpakket voor de zorgsector en alle relevante segmenten komen uitgebreid aan bod. Kom meer te weten over Zorgtotaal 2019 inclusief informatie over programma en openingstijden, gratis toegang en registratie, bereikbaarheid en hotels.

Zorgtotaal 2019

Zorgtotaal is een vakbeurs voor de intramurale en extramurale zorg. Professionals werkzaam bij bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, gehandicaptenzorg, enzovoorts vinden op Zorgtotaal een totaalpakket. Bedrijven en exposanten zullen de bezoekers alle nieuwe ontwikkelingen tonen op het gebied van zorg. Dit zijn grote en bekende marktleiders maar bijvoorbeeld ook veelbelovende start-ups. Behalve informatie kan er ook worden deelgenomen aan simulaties, lezingen, demonstraties. Tijdens Zorgtotaal kan er ook perfect genetwerkt worden. Zorgtotaal staat gepland van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart 2019. Het is een vakbeurs die eenmaal per twee jaar wordt georganiseerd.

Segmenten

Om de bezoeker de weg te wijzen is Zorgtotaal ingedeeld volgens bepaalde segmenten. Hierdoor kan je gericht naar dat deel van de exposanten gaan waar je behoefte aan hebt. De verschillende segmenten zijn de volgende:

  • Projectinrichting en meubilair
  • Kleding en linnen
  • Facilitair, huisvesting en services
  • Technologie
  • Hulpmiddelen, revalidatie en verpleging
  • Voeding en hospitality
  • Patiënt handeling en patiënt comfort

Gratis toegang na registratie

Om Zorgtotaal te bezoeken hoef je niet diep in de buidel te tasten, de vakbeurs is namelijk geheel gratis te bezoeken. Registreer je vooraf als bezoeker via de website van Zorgtotaal. Je ontvangt dan een bevestiging per e-mail welke je kunt uitprinten of op je telefoon kunt tonen bij de ingang. De barcode wordt bij de ingang gescand waarna je een persoonlijke toegangsbadge voor Zorgtotaal ontvangt. Overigens vindt Zorgtotaal tegelijk plaats met de beurs Zorg & ICT (allebei in de Jaarbeurs). Je toegangsbewijs tot Zorgtotaal geeft ook recht op gratis toegang tot Zorg & ICT, wat de vakbeurs is voor de kruisbestuiving tussen de zorg- en ICT-sector.

Openingstijden

Zorgtotaal is een driedaagse vakbeurs met iedere dag identieke openingstijden:

  • Dinsdag 12 maart: 9.30 – 16.30 uur
  • Woensdag 13 maart: 9.30 – 16.30 uur
  • Donderdag 14 maart: 9.30 – 16.30 uur

Bezoeken Zorgtotaal

Zorgtotaal vindt plaats in de beurshal Jaarbeurs in Utrecht. Treinstation Utrecht Centraal ligt naast het beurscomplex waardoor veel bezoekers met de trein zullen komen. Automobilisten kunnen navigeren op het adres Jaarbeursplein en parkeren op een van de 6.500 parkeerplaatsen van de Jaarbeurs. Houd wel rekening met parkeerkosten, deze bedragen € 4,- per uur en maximaal € 16,- per etmaal. Wil je van je bezoek aan Zorgtotaal direct een leuk uitje maken? Boek dan een hotelkamer in het gezellige en mooie Utrecht. Alle vrije hotelkamers met de prijsvermelding zijn hier weergegeven: