Kalender » CRAFT

CRAFT Festival 2016 - NDSM-werf

Craft_2.jpg

CRAFT Festival vindt op een bijzondere plek plaats, namelijk het NDSM-werf in Amsterdam. Deze locatie ademt nog de oude havensfeer uit en ligt aan het IJ. De ruige setting past ideaal bij de hardere dancemuziek die op CRAFT Festival wordt gedraaid. Het evenement vindt plaats op zaterdag 30 juli 2016. Om CRAFT Festival te bezoeken zal je een ticket moeten kopen.

CRAFT Festival 2016

CRAFT Festival is een dancefeest waar je de hardere dancestijlen zult aantreffen. Wie houdt van muzieksoorten als hardcore en hardstyle zal zich op CRAFT Festival prima op zijn of haar plek voelen. Dankzij de setting in hartje Amsterdam, aan het water van het IJ, heerst er een heerlijke zomerse sfeer.

Openingstijden en line-up

CRAFT Festival duurt van 12.00 tot 23.00 uur. Er treden DJ's op die zich over het algemeen onderscheiden in het wat hardere werk. De optredende artiesten (line-up) en de invulling van het programma raadpleeg je op de site van CRAFT Festival.

Kaarten entree

De kosten voor een regulier entreebewijs voor CRAFT Festival bedragen € 29,50 per persoon. Eenmaal op het evenement zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden. Het is niet mogelijk om contant te betalen, je zult munten moeten kopen bij de kassa's op het terrein.

Bezoeken CRAFT Festival

CRAFT Festival wordt georganiseerd op het NDSM-werf in Amsterdam. Bezoekers kunnen CRAFT Festival het best bezoeken met de fiets of met het openbaar vervoer. Stap hiervoor uit de trein op Amsterdam Centraal en neem de gratis veerpont naar het NDSM-werf. Het is vervolgens nog één minuut lopen naar CRAFT Festival. De veerpont vertrekt elk kwartier. Als je met de auto reist kan je het adres TT Neveritaweg 15 aanhouden. Met behulp van borden wordt je naar het festivalterrein geleid. Parkeren is mogelijk en kost € 10,- per auto wanneer je de kaarten online in de voorverkoop aankoopt.