Kalender » Tong Tong Fair

Tong Tong Fair Den Haag: 28 mei - 5 juni 2016

tongtong.jpg

Het Malieveld in Den Haag is ieder jaar weer het toneel van het allergrootste Indische evenement van de wereld, namelijk de Tong Tong Fair. Dit evenement dat bol staat van Indisch eten, cultuur, enzovoorts heette vroeger Pasar Malam en bestaat al sinds 1959. Voor een bezoek aan de Tong Tong Fair heb je kaarten nodig. Kom alles te weten over een bezoek aan het evenement zoals de openingstijden, prijzen, enzovoorts. De naam Tong Tong betekent uitgeholde boomstam.

Tong Tong Fair 2016

De volgende editie van de Tong Tong Fair vindt plaats van 28 mei tot en met 5 juni 2016. Traditioneel vindt het evenement plaats op het Malieveld in hartje Den Haag. Het is het grootste evenement ter wereld dat geheel in het teken staat van de rijke Indische cultuur. Behalve lekker eten, goede muziek, dans, lezingen, workshops en een topsfeer zijn er bijvoorbeeld ook een beurs en een theater opgetuigd.

Openingstijden

De Tong Tong Fair vindt plaats van zaterdag 28 mei tot en met zondag 5 juni 2016. De deuren van het festival zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Tong Tong Fair vindt plaats in het centrum van Den Haag en is daarom uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer (treinstation Den Haag Centraal).

bd41307bd8354aa8a4fbbc5f12367330.jpg

Kaarten kopen

Tong Tong Fair duurt maar liefst anderhalve week, daarom biedt de organisatie verschillende soorten tickets aan. Normale kaarten die aan de deur worden gekocht kosten € 13,50 op een doordeweekse dag en € 16,50 in het weekend. Behalve aan de kassa worden kaarten ook online via de website van Tong Tong Fair verkocht en via diverse voorverkoopadressen in het land.

Kortingskaarten

Wanneer je je tickets koopt in de voorverkoop via de website van Tong Tong Fair ontvang je een korting op je tickets. Een entreekaart voor een doordeweekse dag kost dan nog maar € 10,50 en voor een bezoek in het weekend betaal je € 13,50. Overigens ontvangen 65-plussers, kinderen, studenten en eigenaren van een CJP-pas standaard korting op hun tickets. Een andere manier om voordelig de Tong Tong Fair te bezoeken is door een avondticket te kopen, je betaalt dan ook een gereduceerd tarief.

Pasarpas

Tong Tong Fair is ideaal om gedurende meerdere dagen te bezoeken, je raakt immers niet uitgekeken. Voor de echte fans bestaat er de mogelijkheid om meerdaagse passe-partouts te kopen, ook wel Pasarpas genoemd.