Kalender » TuinIdee

TuinIdee 2017 – Brabanthallen Den Bosch

tuinidee-2013.jpg

Wat is er nou lekkerder dan genieten van je eigen tuin en lekker buiten zijn? Maar hoe creëer je je eigen droomtuin en waar doe je de perfecte inspiratie op? Op TuinIdee wordt de bezoeker alle informatie geboden over de ideale tuin. In dit artikel kom je meer te weten over de beurs TuinIdee, bijvoorbeeld het adres en locatie, openingstijden, ticket en kaartverkoop, wat je er kunt beleven en hoe het programma eruit ziet en hoe je TuinIdee 2017 kunt bereiken.

TuinIdee 2017

Bezoekers kunnen ontdekken, beleven, advies opdoen en afspraken maken om zodoende de tuin van de dromen te krijgen. Zo zijn er op TuinIdee ook tal van voorbeeld- en showtuinen waar je tijdens je bezoek aan de beurs met eigen ogen kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt op TuinIdee ook prima terecht wanneer je op zoek bent naar tuindecoratie, terrasmeubelen, streekproducten, tuinonderhoud en planten.  In totaal beslaat de tuin maar liefst 30.000 vierkante meter en zijn er ongeveer 250 deelnemers en exposanten aanwezig, waaronder verschillend aansprekende ontwerpers en hoveniers. De eerstvolgende editie van Tuinidee staat gepland van donderdag 16 tot en met zondag 19 februari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Een toegangsbewijs voor TuinIdee kost € 16,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar, mits begeleid door een volwassen persoon, mogen TuinIdee gratis bezoeken. Je bespaart geld door je ticket al vooraf online tijdens de voorverkoop te kopen. De voorverkoop loopt tot de dag voor de start van TuinIdee en een kaartje kost dan € 12,- per persoon.

Openingstijden

Het vierdaagse beursevenement TuinIdee heeft de volgende openingstijden:

  • Donderdag 16 februari: 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 17 februari: 10.00 – 21.00
  • Zaterdag 18 februari: 10.00 – 18.00
  • Zondag 19 februari: 10.00 – 18.00

Bezoeken TuinIdee

De tuinbeurs TuinIdee wordt georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch. Het adres van deze grote beurshal is Diezekade 2 te ’s-Hertogenbosch. Het complex is voorzien van een parkeerterrein waar 4.000 voertuigen geparkeerd kunnen worden tegen betaling. Kom je met het openbaar vervoer naar TuinIdee? Reis dan naar het treinstation ’s-Hertogenbosch Centraal en van daaruit verder met de gratis pendelbus die vertrekt van onder aan de roltrappen aan de stationszijde Paleiskwartier.