Dutch Valley

Last update: 07-02-2020

Een gigantisch muziekfeest met de belangrijkste Nederlandse artiesten op het podium; dat is Dutch Valley in een notendop. Op zondag 9 augustus 2020 treden weer meer dan honderd Nederlandse artiesten op tijdens Dutch Valley op Recreatiegebied Spaarnwoude (Velsen Valley). Met een ticket op zak kan je genieten van fraaie optredens van de muzikanten, die dus alleen maar uit Nederland afkomstig zijn. Kom alles te weten over Dutch Valley 2020 zoals tickets en kaartverkoop, programma en line up, bereikbaarheid en festivaltijden.

Dutch Valley 2020

Midden in de prachtige omgeving van Velsen Valley (Recreatiegebied Spaarnwoude) vindt het op en top Nederlanders Dutch Valley plaats. Tijdens Dutch Valley treden meer dan honderd Nederlandse artiesten op voor een uitzinnig publiek. Behalve Nederlandstalige muziek kan je er zowat alle andere muziekstijlen horen zoals rock, pop, hip hop, dance, enzovoorts. Er zijn namelijk maar liefst negen podia, ieder met een eigen identiteit en programmering. Dutch Valley wordt georganiseerd in Velsen Valley, dit is een gedeelte van het Recreatiegebied Spaarnwoude. Velsen Valley is ook bekend vanwege het bekende dancefestival Dance Valley. De volgende editie van Dutch Valley is op zondag 9 augustus 2020.

Programmering en line-up

Van welke muziekstijl je ook houdt, tijdens Dutch Valley heb je keuze volop. De line-up is zoals altijd weer indrukwekkend te noemen, zie hiervoor de website van het muziekfestival. De volgende podia, ieder met een eigen programmering, vind je terug op Dutch Valley:

  • Mainstage: geen specifieke muziekstijl, maar wel de allergrootste artiesten
  • Rockstage: voor wie houdt van gitaarsolo's en denderende drums
  • Go Après Ski Stage: als je van een feestje houdt is dit podium the place to be
  • Mega Piraten Stage: een lach en een traan, hier kan je het levenslied beluisteren
  • Hip Hop Stage: urban muziek en strakke raps
  • BN'er Stage: bekende Nederlanders zullen het programma invulling geven en muzikaal omlijsten
  • 80's & 90's: tophits uit vervlogen tijden, maar uiteraard nog niet vergeten
  • Bij ons in de Jordaan: het échte Amsterdamse geluid uit de Jordaan
  • Tim & Faab: op dit podium komen grote hit uit onder andere de seventies en eighties voorbij

Kaartverkoop

Ticket voor Dutch Valley kunnen alleen worden gekocht via de officiële website van het muziekfestival. Een regulier ticket kost € 39,95 per persoon, een ticket voor kinderen € 19,50. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Ook kan je kiezen voor Deluxe (VIP) tickets. Als VIP mag je naar binnen via een speciale entree en kan je plaatsnemen op het VIP-dek. Er geldt geen minimumleeftijd, maar kinderen onder de 12 jaar mogen Dutch Valley alleen bezoeken onder begeleiding van een volwassene.

Festivaltijden

Dutch Valley betekent een volle dag feest in Velsen Valley. De poorten van Dutch Valley gaan open om 13.00 uur, het evenement is afgelopen om 23.00 uur.

Bezoeken Dutch Valley

Het festivalterrein is vlakbij de snelweg A9 gelegen aan de Oostbroekerweg 1 in Velsen-Zuid. Borden wijzen je de weg naar het parkeerterrein van Dutch Valley. Een parkeerticket kost € 12,25 in de voorverkoop en op de dag zelf € 15,- per auto. Ook met het openbaar vervoer is het Recreatiegebied Spaarnwoude te bereiken. Stap uit op het treinstation Amsterdam Sloterdijk en maak gebruik van de pendelbussen. De kosten voor een pendelbusticket bedragen € 8,- persoon tijdens de online verkoop en € 12,- op de dag zelf.