Efteling Midsummer Festival

Last update: 20-03-2020

In 2020 keert het Midsummer Festival niet terug, de Efteling stopt met het evenement.

Vier samen met de Efteling de langste dag van het jaar tijdens het Midsummer Festival. Het Efteling Midsummer Festival is een mix van attracties, muziek, eten en drinken en natuurlijk genieten in de bekende magische Efteling sfeer. Beleef de Efteling zoals je deze nog nooit hebt beleefd en bezoek het Midsummer Festival. Kom meer te weten over het Efteling Midsummer Festival 2017 waaronder datum, tickets en kaartverkoop, festivaltijden, programma en line-up, bereikbaarheid en hotels.

Efteling Midsummer Festival 2017

We kennen de Efteling natuurlijk als een plaats waar sprookjes en dromen waar worden. Tijdens het Midsummer Festival wordt er nog wat extra magie toegevoegd aan de Efteling. Het Efteling Midsummer Festival is een mix van muziek, eten en drinken in een sprookjesachtige setting. Bezoek bijvoorbeeld een silent disco, kies je eigen muziek uit, geniet van akoestische optredens van bekende Nederlandse artiesten, enzovoorts. Ook staat de Aquanura watershow in het teken van DJ Tiësto. Het Efteling Midsummer Festival vindt plaats op zaterdag 17 juni 2017.

Eten en drinken

Tijdens het Efteling Midsummer Festival is er ook volop te genieten voor de innerlijke mens. Eet van heerlijke sushi, snacks, ijsjes of pizza; allen ambachtelijk bereid en overheerlijk. Of geniet van de lekkerste koffie, bieren of cocktails. Maak het extra ontspannend door te rusten op een van de loungebanken, terrasjes of kleedjes die je vindt door het park.

Tickets en kaartverkoop

Als bezoeker heb je de keuze uit twee soorten tickets. Met een combitickets heb je toegang tot de Efteling van 14.00 tot 01.00 uur. Het combiticket kost € 45,- per persoon. Je kunt ook kiezen voor het avondticket waarmee je toegang hebt tot de Efteling van 19.00 tot 01.00 uur. Het avondtickets voor het Midsummer Festival kost € 35,- per persoon. In beide gevallen kan je tot middernacht genieten van alle buitenattracties en zelfs tot 01.00 uur van de binnenattracties. Met een Efteling abonnement heb je gewoon toegang tot de Efteling op de dag van het Midsummer Festival, maar de toegang geldt maar tot 18.00 uur. Voor toegang tot het restant van het Midsummer Festival zal je een afzonderlijk ticket moeten kopen waarvoor je wel korting krijgt. Meer informatie over handige manieren om korting te krijgen op je Efteling tickets vind je hier.

Festivaltijden

Om de festivaltijden nog eens te verduidelijken zijn ze op een rij gezet:

  • 10.00 - 18.00 uur: toegang Efteling voor mensen met een regulier Eftelingticket
  • 14.00 - 01.00 uur: toegang Efteling Midsummer Festival voor mensen met een combiticket
  • 19.00 - 01.00 uur: toegang Efteling Midsummer Festival voor mensen met een avondticket
  • 00.00 uur: sluiting buitenattracties
  • 01.00 uur: sluiting binnenattracties

Bezoeken Efteling Midsummer Festival

De Efteling is in Kaatsheuvel gelegen en prima bereikbaar. Bij de ingang van het pretpark liggen enorme parkings. Als je met de trein reist kan je vanaf treinstations als Tilburg of Breda verder reizen per bus tot aan de ingang. De Efteling is enorm gegroeid als park en daardoor een meerdaags bezoek zeker waard. Om na je bezoek na het Midsummer Festival te overnachten kan je de prijzen van de hotelkamers vergelijken via: