De Efteling

Voordelig naar de Efteling

Een van de meest populaire dagjes weg met de hele familie is een bezoek aan pretpark de Efteling. De Efteling heeft die magische factor die het een prachtig park maakt voor jong en oud. De keerzijde van een bezoek aan de Efteling is dat het een behoorlijk duur bezoek kan zijn. De entreetickets kosten veel geld en met het hele gezin naar de Efteling kost al snel meer dan honderd euro. Gelukkig zijn er mogelijkheden om met korting naar de Efteling te gaan. Bespaar veel geld op je entreekosten en maak gebruik van speciale Efteling kortingen. 

Efteling korting

Voordat je een bezoek brengt aan de Efteling is het verstandig om goed te zoeken naar actuele kortingsacties en actiecodes. Er zijn namelijk op ieder moment wel interessante kortingen voor de Efteling te vinden waarmee je vele euro’s op je entreekosten kunt besparen.

AH Efteling actie

Een van de bekendste kortingsacties voor de Efteling is die van Albert Heijn. Bij de AH kan je gedurende een beperkte periode actiepunten voor de Efteling sparen. Bij een volle spaarkaart krijg je € 10,- korting op je entreebewijs. Op de pagina AH Efteling korting vind je meer over deze kortingsactie.

Tickets online kopen

Wie vooraf online zijn of haar tickets koopt voor de Efteling krijgt € 2,- korting. Het is natuurlijk niet veel geld, maar alle beetjes helpen.

Kinderen, senioren en groepen

Ook bijzondere gasten zoals kinderen senioren en groepen kunnen rekenen op korting voor de Efteling. Zo mogen kinderen tot en met drie jaar zelfs gratis naar binnen. Ook grote groepen krijgen korting op hun toegangsticket.

Air Miles

Als je Air Miles spaart kan je deze ook benutten voor gratis Efteling kaarten of korting op de tickets. Afhankelijk van het aantal Air Miles dat je inlevert krijg je het Efteling ticket voor € 32, € 27, € 17,- of zelfs helemaal gratis. Meer over het kopen van Efteling tickets met Air Miles op deze pagina.

ANWB Efteling

Ook via de ANWB is het mogelijk om voordelig Efteling kaarten te kopen. Je ontvangt per ticket meerdere euro’s korting en dat is altijd lekker meegenomen. Meer over de kortingstickets voor de Efteling via de ANWB op deze pagina.

Actiecode Efteling

Veel winkelketens en pretparken werken met zogenoemde actiecodes of kortingscodes. Dit zijn codes die je moet invullen tijdens het online bestellen en die vervolgens een korting geven. De Efteling werkt echter slechts zeer zelden met deze online actiecodes. Slechts incidenteel zal je actieve actiecodes voor de Efteling kunnen vinden.

Abonnement

Vooral wanneer je wat vaker de Efteling bezoekt is het slim een abonnement te nemen. Met enkele bezoeken per jaar haal je de kosten van je abonnement er al uit. Met een Efteling abonnement krijg je ook korting op souvenirs, eten en drinken. Alles over de kosten van een Efteling abonnement en hoe je deze kunt afsluiten vind je op deze pagina.