Firstlook Festival

Last update: 15-11-2019

Er is nog niets bekend over Firstlook Festival 2020

Het evenement dat geheel in het teken staat van games, consoles en andere computergadgets is het Firstlook Festival. Je vindt er alles op het gebied van nieuwe games waarbij je ze zelf kunt beleven. Ook kan je er games en hardware kopen. Het Firstlook Festival vindt ieder jaar plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De volgende editie van Firstlook is op 5 en 6 oktober 2019. Er is qua programma weinig verschil tussen de twee dagen. Ben je gek op gamen en gadgets? Bezoek dan het Firstlook Festival in Utrecht en bemachtig een entreekaart.

Firstlook 2019

Game je graag in je vrije tijd? Of game je vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je gaat slapen? Misschien, nee zeker is het dan een uitstekende keuze om het Firstlook Festival te bezoeken. Alle laatste nieuwtjes en trends op het vlak van gamen, e-sports, apparatuur, cosplay en gadgets worden namelijk gepresenteerd aan de bezoekers van Firstlook Festival. Het Firstlook Festival heeft een internationaal karakter, want zowel vertegenwoordigers uit de nationale en internationale game industrie zijn aanwezig. Tijdens de beurs kan je direct de games en aanverwante artikelen kopen, behalve vele demonstraties kan je namelijk ook de gewenste producten afnemen. Ook kan je games en gadgets uitproberen. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 wordt Firstlook Festival georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht.

Kaarten en tickets

Online kaarten voor de zaterdag en zondag zijn te koop voor € 20 per stuk. Aan de kassa kosten de kaarten € 25 per stuk.

Toegang tot Firstlook Festival is voor alle leeftijden. Als bezoeker kan je kiezen voor verschillende soorten tickets waaronder dagkaarten en combitickets:

  • Een bezoek aan de gamebeurs van Nederland kost per persoon € 20 voor de zaterdag of de zondag. Voor € 35 per persoon heb je een combiticket voor beide dagen. De tickets geven toegang vanaf 11.00 uur. 
  • Ben je de ultieme gamefanaat en wil je al eerder naar binnen wanneer het nog lekker rustig is? Dat kan met een Early Access ticket waarmee je al om 9.00 uur naar binnen mag. De kosten voor dit Early Access ticket bedragen € 37,50 per dag of € 70 voor zaterdag en zondag. Hierdoor kan je exclusief voordat de deuren opengaan al rondneuzen op de beurs.
  • Voor de allergrootste fanaten onder ons zit er ook nog een heel speciaal soort ticket tussen, de Ultimate Firstlook fan ticket. Met deze ticket kan je niet alleen beide dagen vanaf 9.00 al naar binnen, maar krijg je ook veel exclusieve extraatjes! Zo krijg je niet alleen een aantal verschillende artikelen zoals shirts en zweetbandjes van Firstlook, maar ook toegang tot de fastlane. Zo ben je overal als eerste bij! Deze tickets kosten € 85 en zijn alleen verkrijgbaar als 2 daagse tickets.
    Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief de servicekosten. 

Openingstijden Firstlook Festival

De openingstijden van Firstlook Festival 2019 zijn als onderstaand:

  • Zaterdag 5 oktober: 11.00 - 19.00 uur 
  • Zondag 6 oktober: 11.00 - 19.00 uur
  • Met een early acces ticket of een Ultimate Firstlook Fanticket mag je al om 9.00 uur naar binnen.

Bezoeken Firstlook

Firstlook Festival wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht waarvan het adres Jaarbeurs 1, 3521 AL te Utrecht is. Deze grote evenement- en beurshal is in het centrum van Utrecht gelegen nabij het NS-treinstation Utrecht Centraal. Vanwege deze gunstige ligging is de trein dan ook het perfecte vervoersmiddel om Firstlook te bezoeken. Uiteraard is de auto ook geschikt als vervoersmiddel aangezien de Jaarbeurs ongeveer 6.500 parkeerplaatsen heeft. Let op, parkeren is niet gratis (bereken hier de optimale route).

Firstlook Battlecon

Firstlook organiseert behalve het Firstlook Festival ook Firstlook Battlecon. Tijdens dit evenement gaan gamers de strijd aan met elkaar in speciale competities. Firstlook Battlecon vindt plaats in de maand mei.