Kalender » Firstlook Festival

Firstlook Festival: 7 – 9 oktober 2016

firstlook.png

Het evenement dat geheel in het teken staat van games, consoles en andere computergadgets is het Firstlook Festival. Het Firstlook Festival vindt ieder jaar plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De volgende editie van Firstlook is op 7, 8 en 9 oktober 2016. Ben je gek op gamen en gadgets? Bezoek dan het Firstlook Festival in Utrecht en bemachtig een entreekaart.

Firstlook 2016

Game je graag in je vrije tijd? Of game je vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je gaat slapen? Misschien, nee zeker is het dan een uitstekende keuze om het Firstlook Festival te bezoeken. Alle laatste nieuwtjes en trends op het vlak van gamen, apparatuur en gadgets worden namelijk gepresenteerd aan de bezoekers van Firstlook Festival. Het Firstlook Festival heeft een internationaal karakter, want zowel vertegenwoordigers uit de nationale en internationale game industrie zijn aanwezig. Tijdens de beurs kan je direct de games en aanverwante artikelen kopen, behalve vele demonstraties kan je namelijk ook de gewenste producten afnemen. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober 2016 wordt Firstlook Festival georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht.

Kaarten en tickets

Een bezoek aan de gamebeurs van Nederland kost per persoon € 17,50,-. Voor € 35,- per persoon koop je een VIP-kaart dat recht geeft op ruimere toegangstijden. Hierdoor kan je exclusief voordat de deuren opengaan al rondneuzen op de beurs. Je kunt kaarten kopen via de website van Firstlook Festival en via Primera (let op: minimale leeftijd: 12 jaar). In een later stadium worden er ook nog avondtickets verkocht.

firstlook.jpg

Openingstijden Firstlook Festival

De openingstijden van Firstlook Festival 2016 zijn als onderstaand:

  • Vrijdag 7 oktober: 11 - 19 (VIP-kaart: 9 - 19 uur)
  • Zaterdag 8 oktober: 11 - 19 (VIP-kaart: 9 - 19 uur)
  • Zondag 9 oktober: 11 - 19 (VIP-kaart: 9 - 19 uur)

Bezoeken Firstlook

Firstlook Festival wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht waarvan het adres Jaarbeurs 1, 3521 AL te Utrecht is. Deze grote evenement- en beurshal is in het centrum van Utrecht gelegen nabij het NS-treinstation Utrecht Centraal. Vanwege deze gunstige ligging is de trein dan ook het perfecte vervoersmiddel om Firstlook te bezoeken. Uiteraard is de auto ook geschikt als vervoersmiddel aangezien de Jaarbeurs ongeveer 6.500 parkeerplaatsen heeft. Let op, parkeren is niet gratis.

Firstlook Battlecon

Firstlook organiseert behalve het Firstlook Festival ook Firstlook Battlecon. Tijdens dit evenement gaan gamers de strijd aan met elkaar in speciale competities. Firstlook Battlecon vindt plaats in de maand mei.