HISWA te water

Last update: 18-03-2020

Denk je erover na om een boot te kopen of ben je geïnteresseerd in alles wat met water te maken heeft? De plek waar je moet zijn is HISWA te water waar je alles te weten komt over de allernieuwste modellen. HISWA te water vindt plaats in de Bataviahaven in Lelystad, een van de leukste eventlocaties van Nederland. Onderstaand volgt alle informatie over HISWA te water 2020 zoals datum, adres en locatie, openingstijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotelovernachtingen.

HISWA te water 2020

Meer dan tweehonderd exposanten en toeleveranciers van maritieme producten staan voor je klaar tijdens HISWA te water. De exposanten komen uit binnen- en buitenland waardoor HISWA te water binnen Europa een van de meest aansprekende maritieme evenementen is. Of je nu je eerste stappen zet in de waterwereld of al meer ervaren bent, voor beide groepen is er meer dan voldoende te beleven. Er zijn honderden grote (tot wel 30 meter lengte) en kleine boten, aluminium en polyester boten, enzovoorts. Er zijn zelfs wereldprimeurs te aanschouwen tijdens de eerstvolgende editie van woensdag 2 tot en met zondag 6 september 2020. 

Dagje uit

HISWA te water is ook een echt dagje uit, er vinden diverse leuke watersport gerelateerde activiteiten plaats op en rond het water. Denk aan zeillessen, surfen, presentaties, wedstrijden, proefvaren, etcetera. Ook kinderen zullen er een geweldige dag beleven. Tenslotte hoef je ook niet bang te zijn om honger te krijgen, er zijn voldoende culinaire hoogstandjes aanwezig.

Openingstijden

De openingstijden van HISWA te water 2020 zijn:

  • Woensdag 2 september: 10.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 3 september: 10:00 - 18.00 uur
  • Vrijdag 4 september: 10.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag 5 september: 10.00 - 18.00 uur
  • Zondag 6 september: 10.00 - 18.00 uur

Toegangstickets

De ticketprijzen voor 2020 zijn nog niet bekend

Tickets kunnen worden gekocht aan de dagkassa. Wie tijdens de online voorverkoop al zijn of haar kaarten koopt betaalt een gereduceerd tarief. Een regulier entreebewijs kost € 12,50 per persoon online (exclusief servicekosten) en € 15 aan de kassa. Kinderen tot en met 17 jaar mogen voor € 5 naar binnen. Als je met het gezin gaat is het interessant om een familiekaart voor twee volwassenen en twee jongeren te kopen aan de dagkassa. 

Bezoeken HISWA te water

HISWA te water wordt georganiseerd in Lelystad. Het evenement is te vinden in Bataviastad (Adres: Europaplein 24 1078 GZ Amsterdam). De Bataviahaven is de plek waar HISWA te water voorheen wordt georganiseerd. Parkeren bij Batavia outlet  kost € 3 per dag. Overnachten in Lelystad is een goede optie wanneer je het evenement meerdere dagen wilt bezoeken, er zijn namelijk vele goede hotels in de omgeving. Vergelijk de prijzen via:

HISWA Amsterdam Boat Show

Er zijn ieder jaar twee interessante beursevenementen die de naam HISWA dragen. In maart van het jaar staat namelijk de watersport- en botenbeurs HISWA Amsterdam Boat Show op het programma welke in de Amsterdam RAI wordt georganiseerd.