Kermis Uden

Last update: 19-01-2020

Een van de leukste kermissen van Nederland is ieder jaar in Uden. Kermis Uden vindt in 2020 plaats van 19 tot en met 28 juli en duurt dus maar liefst tien dagen. Je treft er tal van topattracties aan, maar voor wie alleen komt om de sfeer te proeven is kermis Uden ook ideaal. Geniet bijvoorbeeld van de terrassen en de vele geluiden en lichten. Op deze pagina tref je alle informatie aan over Kermis Uden, wat één van de grootste kermissen van Nederland is. Kom bijvoorbeeld te weten wat het programma en de openingstijden zijn van Kermis Uden en  informatie over bereikbaarheid en attractieprijzen.

Kermis Uden 2020

Kermis Uden staat ieder jaar weer garant voor volop spektakel en gezelligheid. Het centrum van Uden staat namelijk van vrijdag 17 tot en met zondag 26 juli weer in het teken van angstaanjagend snelle attracties, traditionele en nostalgische kermisattracties, kinderattracties en familievermaak. Ook is er gezellige entertainment inclusief optredens van artiesten en speciale themamiddagen. Kermis Uden is leuk voor jong en oud en wordt niet voor niets dagelijks door tienduizenden mensen bezocht. Er worden ook enkele themadagen georganiseerd, een voorbeeld is de ladies night met een programma afgestemd op de vrouwelijke bezoeker.

Openingstijden

Het exacte programma van de kermis inclusief optreden, enzovoorts is te raadplegen via de officiële website van de Udense kermis. De openingstijden van Kermis Uden 2020 zijn:

  • Vrijdag 17 juli: 16.00 - 01.00 uur
  • Zaterdag 18 en zondag 19 juli: 13.00 - 01.00 uur
  • Maandag 20 juli: 12.00 - 01.00 uur
  • Dinsdag 21 juli: 12.30 - 01.00 uur
  • Woensdag 22, donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juli: 13.00 - 01.00 uur
  • Zondag 26 juli: 13.00 - 24.00 uur

Attractieprijzen

Een bezoek aan de kermis van Uden is helemaal gratis, iedereen kan dus de kermis bezoeken en zich laven aan de gezellige sfeer. Wanneer je een attractie wilt beleven zal je wel een ticket voor de desbetreffende kermisattractie moeten kopen. De attractieprijzen worden laag gehouden voor de kinderattracties en familievermaak. Houd goed de kermiskrant en lokale kranten in de gaten, ieder jaar weer tref je er verschillende kortingsbonnen aan.

Steeds groter

De kermis van Uden is gestegen tot nummer 2 op de kermisranglijst achter de kermis van Tilburg. Jaarlijks bezoeken ruim 350.000 mensen de kermis van Uden. Qua bezoekersaantallen staat de Tilburgse kermis een straatlengte voor, maar de kermis van Uden scoort vooral sterk op andere punten. Zo is de sfeer ronduit gemoedelijk te noemen. Ook probeert de gemeente Uden optimaal samen te werken met de kermisexploitanten waarbij het belang van de bezoeker voorop staat.

Bezoeken Kermis Uden

De kermis van Uden wordt georganiseerd in het centrum van Uden. De gemeente Uden beschikt zelf niet over een treinstation. Wie met het openbaar vervoer reist kan het best de bus nemen en uitstappen bij het grote centrale busstation in de stad. Vanaf hier loop je zo de kermis op. Uiteraard is Kermis Uden ook met de auto bereikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen ingericht waar je je auto kunt parkeren gedurende je kermisbezoek. Doordat Uden beschikt over verschillende hotels is het ook nog een optie er te overnachten tijdens Kermis Uden. Vergelijk de prijzen van de vrije kamers via: