Voordelig shoppen bij C&A met korting

C&A is een modeketen met vele winkels en is niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De mode en kleding van C&A zijn trendy en betaalbaar. De prijzen dalen extra ver wanneer het weer tijd is voor de Vlaggetjesweken, wat in feite de zomersale en wintersale van C&A zijn. Maar er zijn meer kortingsperiodes en mogelijkheden om veel geld te besparen. Kom alles te weten over de kortingen die je kunt krijgen bij modeketen C&A. 

C&A online outlet

Op de online website van C&A is een outletgedeelte ingericht. Je vindt daar alle actuele uitverkoopartikelen. Er zijn afgeprijsde artikelen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ga direct naar de online C&A outlet.

Kortingscodes

Als je online koopt is het altijd verstandig even te zoeken naar kortingscodes. Met een kortingscode ontvang je een korting op je aankopen, bijvoorbeeld een vast geldbedrag, gratis verzending, een tweede product gratis of een kortingspercentage. Ook van C&A zijn er eenvoudig kortingscodes te vinden op internet.

Vlaggetjesweken

De meest geliefde kortingsperiode bij C&A zijn zoals gezegd de Vlaggetjesweken. De Vlaggetjesweken vinden twee keer per jaar plaats, eenmaal in juni en eenmaal in december. Dankzij de plek op de kalender zijn de Vlaggetjesweken een typische vorm van uitverkoop zoals we die kennen bij andere winkelketens, namelijk de zomersale en wintersale. Doordat de Vlaggetjesweken plaatsvinden in juni en december kan deze uitverkoopperiode worden gebruikt voor het aanvullen van de zomergarderobe en wintergarderobe.

C&A folder en nieuwsbrief

Om geen enkele goede aanbieding te missen is het verstandig de folder te lezen. In de folder worden vaak bijzondere kortingsacties gepresenteerd. Ook is het inschrijven voor de C&A nieuwsbrief een goede optie voor een leuke korting. Inschrijven kan via de website van de modeketen en je ontvangt tien procent korting op je eerstvolgende aankoop.

Cadeaubon

Krijg je weleens cadeaubonnen en weet je niet zo goed waaraan je ze op moet maken? Als je een VVV cadeaubon hebt liggen kan je deze uitgeven bij C&A. Ook de bekende modebon Fashioncheque is te besteden bij C&A.