Milkshake Festival

Last update: 24-01-2020

Een van de meest bijzondere zomerfestivals van het jaar is Milkshake Festival in Amsterdam. Behalve lekkere dancemuziek is het Milkshake Festival ook een vrijzinnig festival dat onder andere gelijkheid propageert. Niet moet en alles mag, dat zijn de kernwaarden van het festival. Milkshake Festival vindt ieder jaar plaats in het Westerpark in Amsterdam. Om het festival bij te kunnen wonen dien je tickets te kopen. Kom meer te weten over Milkshake Festival 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden, bereikbaarheid en overnachten.

Foto: Dennis Bouman

Milkshake Festival 2020

Het Milkshake Festival is ontstaan uit een samenwerking tussen Paradiso en AIR. Vrijheid, liberaliteit, gelijkheid en genieten van het leven. Dat is wat Milkshake Festival wil uitstralen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Iedereen kan dus volledig zichzelf zijn op Milkshake festival waar je wordt getrakteerd op de lekkerste dancemuziek. Doordat Milkshake Festival gelijkertijd is met Gay Pride Amsterdam, vindt er veel kruisbestuiving plaats tussen beide evenementen. Het maakt niet echt uit wat voor weer het wordt, want er zijn zowel indoor als outdoor podia. Milkshake Festival vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juli 2020.

Festivaltijden en line-up

De festivaltijden van Milkshake Festival zijn van 12.00 uur 's middags tot 23.00 uur 's avonds. De line-up van de DJ's en de invulling van het programma vind je op het Milkshake Festival.

Foto: Dennis Bouman

Afterparty

Sommige mensen worden pas actief tegen middernacht. Dat geeft natuurlijk een probleem wanneer Milkshake Festival om 23.00 uur is afgelopen. Gelukkig kan je verder feesten op de afterparty die in de Westerunie / Westerliefde plaatsvindt tussen 23.00 en 04.00 uur. Het adres van deze locatie is Klonneplein 4-6 in Amsterdam.

Tickets kopen

De ticketprijzen voor 2020 zijn nog niet bekend

Koop je tickets voor het Milkshake Festival via de website van het dancefestival. Een entreebewijs voor het Milkshake Festival kost € 88,70 per persoon per weekend. Dagtickets voor de zaterdag of zondag kosten € 52,70 per stuk. Vroege beslissers krijgen korting op de tickets. De minimum leeftijd voor Milkshake bedraagt 18 jaar.

Bezoeken Milkshake Festival

Parkeren rondom het Westerpark is niet altijd even eenvoudig. Er is al redelijk snel een tekort aan parkeerplaatsen dichtbij de ingang. Aan de Van Bleiswijkstraat 8 vind je een parkeergarage (parkeergarage Westerpark). Als het mogelijk is voor je, bijvoorbeeld omdat je in de buurt woont, is het aan te bevelen om met de fiets naar Milkshake Festival te komen. Het openbaar vervoer is ook een mogelijk, er zijn verschillende bus- en tramhaltes vlakbij het locatieterrein. Of boek een hotelkamer in de omgeving en vergelijk de prijzen per hotelkamer via:

Foto: Dennis Bouman