Open Dag Ajax 2020

Last update: 20-01-2020

Er is nog niets bekend over de Ajax Open dag van 2020

De meest succesvolle voetbalclub van Nederland qua prijzenkast is Ajax uit Amsterdam. Ook wat betreft supportersaantallen is Ajax de voetbalclub met de meeste fans. Elk jaar voorafgaande aan het nieuwe voetbalseizoen organiseert Ajax een open dag waar supporters welkom zijn. Tijdens de open dag heb je bijvoorbeeld de kans om de spelers van Ajax aan het werk te zien. De volgende editie van de Ajax Open Dag is op donderdag 25 juli 2019.

Ajax Open Dag 2019

Ajax is een van de clubs die toebehoren tot de traditionele top 3 clubs en qua prijzen de meest succesvolle club van Nederland. Tot het erfgoed van Ajax behoren onder andere spelers zoals Cruyff en Van Basten. Om het publiek de kans te geven om nieuwe sterren te gadeslaan organiseert Ajax elk jaar voorafgaand aan het seizoen een open dag. De spelers van Ajax zijn aanwezig en er is een uitgebreid programma georganiseerd. De open dag van Ajax vindt plaats op donderdag 25 juli 2019. 

Locatie en programma

De open dag van Ajax vindt plaats in de Amsterdam ArenA, op parking P2 en op het trainingscomplex De Toekomst. Het actuele programma is te raadplegen via de website van Ajax. Uiteraard vindt tijdens de open dag de presentatie van de spelers plaats, behalve het eerste elftal ook het damesteam van Ajax.. Fans hebben de mogelijkheid om handtekeningen te vragen aan de spelers. Het voetbalgedeelte is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van de dag, maar de omlijsting mag er ook wezen. Zo zijn er optredens van artiesten en is er vuurwerk. Het programma begint aan het begin van de middag.

Seizoen 2019 - 2020

De open dag van Ajax maakt deel uit van het voetbalseizoen 2019 - 2020. De verwachtingen zijn hooggespannen, wordt Ajax dit jaar kampioen?

Gratis toegang

Het is niet nodig om kaarten te kopen voor de open dag van Ajax, de toegang is namelijk gratis voor iedereen.

Bezoeken Ajax Open Dag

De Amsterdam ArenA, de naastgelegen parkeerterreinen en sportpark De Toekomst zijn vlakbij elkaar gelegen in Amsterdam Zuid-Oost (bereken je route). Parkeren is geen probleem, er zijn in de nabije omgeving verschillende grote parkeergarages waar je tegen betaling je auto stallen. Ook het openbaar vervoer is een geschikte vervoersmethode. Zo zijn bijvoorbeeld het treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA en de gelijknamige metrohalte bij de ArenA te vinden.