Open Dag Feyenoord 2020 - 2021

Last update: 20-01-2020

Er is nog niets bekend over de Feyenoord open dag in 2020

De open dag van Feyenoord spreekt al vele jaren tot de verbeelding met onder andere de aankomst van de nieuwe spelers met een helikopter. Tijdens de Feyenoord Open Dag krijgen de trouwe fans de gelegenheid om de spelers van Feyenoord van dichtbij te kunnen zien. En dat alles tijdens een uitermate gezellige dag die vol activiteiten staat. De volgende open dag van Feyenoord is op zondag 21 juli 2019 en iedereen is welkom. De fandag gaat vooraf aan het seizoen 2019 - 2020. De dag valt dit jaar samen met het 110 jarig bestaan van de club, het wordt dus een extra groot feestje.

Open dag Feyenoord

Feyenoord behoort tot de drie grootste voetbalclubs van Nederland en heeft een prachtig verleden vol prijzen en internationale topspelers. Zo speelden bij Feyenoord bijvoorbeeld Coen Moelijn en Willem van Hanegem. Het publiek van Feyenoord wordt ook wel het Legioen genoemd en staat bekend als zeer fanatiek. Om de supporters van Feyenoord de kans te geven om de nieuwe selectie te komen bekijken wordt er ieder jaar een open dag georganiseerd. In juli is het weer zo ver en is iedereen welkom in en rond De Kuip in Rotterdam voor de fandag 2019 - 2020. De exacte datum is bekend: zondag 21 juli 2019.

Programma

Het programma van de open dag van Feyenoord duurt meestal ongeveer van 11 tot 17 uur. Gedurende het programma wordt de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen gepresenteerd aan de fans. Traditioneel worden nieuwe aanwinsten onder luid applaus per helikopter de Kuip ingevlogen. Uiteraard is er ook een groot opgezet entertainmentprogramma met optredens van bekende artiesten en allerlei leuke activiteiten. Volg het programma op de voet via de site van Feyenoord of via de social media kanalen van Feyenoord.

Seizoen 2019 - 2020

De Open dag van Feyenoord is onderdeel van het seizoen 2019 - 2020. Is Feyenoord in staat om dit seizoen het kampioensfeest weer naar Rotterdam te halen?

Gratis entree

Kaarten kopen voor de open dag van Feyenoord is niet mogelijk. Niet omdat het evenement is uitverkocht, er zijn gewoon simpelweg geen kaarten nodig. De toegang is namelijk voor iedereen gratis.

Bezoeken open dag Feyenoord

Via de officiële kanalen adviseert Feyenoord de supporters om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Op de wegen kan er namelijk sprake zijn van een grotere verkeersdrukte. Het treinstation naast de Kuip (Rotterdam Stadion) is tijdens de open dag geopend als een extra treinstation. Je stapt dus gewoon voor de deur van het stadion uit. Ook de tram is een vorm van openbaar vervoer die tot de mogelijkheden behoort. Ben je van plan om met de auto de open dag van Feyenoord te bezoeken? Houd dan dus rekening met verkeersdrukte en met het feit dat diverse parkeerterreinen rondom De Kuip gesloten zijn in verband met de activiteiten. Er is dus sprake van beperkte parkeergelegenheid. Bereken hier de route.

Eerste training Feyenoord

Een ander evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt is de eerste training van het seizoen. De eerste training voor het seizoen 2019 - 2020 vindt plaats op zondag 30 juni 2019.