Kalender » Open dag PSV

Open Dag PSV: 26 juli 2016

psv.png

PSV is een van de beste voetbalclubs van Nederland en organiseert op in juli 2016 weer de open dag. De PSV FANdag vindt ieder jaar plaats voorafgaande aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen. De supporters hebben de kans om de selectie en nieuwe spelers van dichtbij te zien. Het programma staat garant voor een leuk dagje uit. Wil je ook de PSV FANdag beleven? Kom dan naar het Philips Stadion. 

PSV FANdag 2016

PSV is de grootste voetbalclub van het zuiden van Nederland en behoort tot de traditionele top-3 clubs van het land. Grote nationale en internationale prijzen werden in het verleden gewonnen en enkele wereldsterren speelden in het Philips Stadion, wat te denken van voetballers als Romario, Ronaldo, Van Nistelrooy, enzovoorts. PSV heeft een grote fanschare en vele voetbalfans volgen PSV op de voet. Tijdens de open dag, de PSV FANdag, hebben supporters de kans om de PSV selectie van wel heel dichtbij te zien. De datum van de volgende editie van de PSV FANdag is op dit moment nog niet bekend. De open dag van PSV plaatsvinden op dinsdag 26 juli 2016.

Programma en locatie

De open dag van PSV vindt plaats in en rondom het stadion van PSV (Philips Stadion). Het programma van de open dag van PSV wordt altijd bekend gemaakt via de officiële website van PSV. Het buitenprogramma start aan het begin van de middag, het programma in het Philips Stadion begint later op de middag. Wat vaststaat is dat tijdens de dag de selectie van PSV aanwezig is, inclusief nieuwe aankopen. Maar ook het damesteam en Jong PSV zullen aanwezig zijn. Je kunt dus handtekeningen gaan jagen, maar er zijn ook tal van activiteiten voor kinderen zoals entertainment-, voetbal- en sportspellen. Het programma zal beginnen om 13.30 uur.

Seizoen 2016/2017

PSV heeft de laatste decennia vele landstitels behaald. Tijdens de Open dag zal dan ook de grote vraag zijn of PSV in het seizoen 2016/2017 weer kampioen kan worden.

Entreebewijs

De PSV FANdag is voor iedereen gratis te bezoeken. Je hoeft geen kaarten te kopen, de entree is helemaal gratis. De open dag van PSV is ideaal om bijvoorbeeld met het hele gezin te bezoeken.

Bezoeken open dag PSV

Zoals aangegeven vinden de activiteiten van de PSV FANdag plaats in en rondom het Philips Stadion in Eindhoven. Het stadion van PSV is een bijzonder stadion dat midden in de stad is gelegen. Het ademt nog de echte traditionele voetbalsfeer. Doordat het Philips Stadion in de stad is gelegen is de trein een goed vervoersmiddel, de treinstations Eindhoven Centraal en Eindhoven Beukenlaan zijn op loopafstand gelegen. Parkeren is mogelijk in P1 parkeergarage Mathildelaan. Het adres van het Philips Stadion is Frederiklaan 10 te Eindhoven.

Eerste training

De dag na de PSV FANdag vindt de eerste training van het seizoen 2016/2017 plaats op trainingscomplex de Herdgang. Op woensdag 27 juli 2016 is er een open training die voor iedereen gratis is bij te wonen.