Home » Open dag PSV

Open Dag PSV 2018 - 2019

Er is nog geen informatie over de open dag van PSV 2018 - 2019 bekend.

PSV is een van de beste voetbalclubs van Nederland en organiseert op zaterdag 22 juli 2017 weer de open dag. De PSV FANdag vindt ieder jaar plaats voorafgaande aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen. De supporters hebben de kans om de selectie en nieuwe spelers van dichtbij te zien. Het programma staat garant voor een leuk dagje uit. Wil je ook de PSV FANdag van het seizoen 2017 - 2018 beleven? Kom dan naar het Philips Stadion en ben er wederom gratis bij. 

PSV FANdag 2017

PSV is de grootste voetbalclub van het zuiden van Nederland en behoort tot de traditionele top-3 clubs van het land. Grote nationale en internationale prijzen werden in het verleden gewonnen en enkele wereldsterren speelden in het Philips Stadion, wat te denken van voetballers als Romario, Ronaldo, Van Nistelrooy, enzovoorts. PSV heeft een grote fanschare en vele voetbalfans volgen PSV op de voet. Tijdens de open dag, de PSV FANdag, hebben supporters de kans om de PSV selectie van wel heel dichtbij te zien. De datum van de volgende editie van de PSV FANdag is bekend gemaakt. De open dag van PSV zal plaatsvinden op zaterdag 22 juli 2017.

Programma en locatie

De open dag van PSV vindt plaats in en rondom het stadion van PSV (Philips Stadion). Wat vaststaat is dat tijdens de dag de selectie van PSV aanwezig is, inclusief nieuwe aankopen. Maar ook het damesteam en Jong PSV zullen aanwezig zijn. Je kunt dus handtekeningen gaan jagen, maar er zijn ook tal van activiteiten voor kinderen zoals entertainment-, voetbal- en sportspellen. Het programma in 2017 is als volgt:

  • 13.00 uur: begin PSV FANdag
  • 14.30 uur: opening Philips Stadion
  • 15.00 uur: presentatie selectie PSV
  • 15.30 uur: handtekeningensessie
  • 17.00 uur: einde PSV FANdag
cc7c11f4c2b548059dce2ce12c4f26f1.jpg

Seizoen 2017 - 2018

PSV heeft de laatste decennia vele landstitels behaald. Tijdens de Open dag zal dan ook de grote vraag zijn of PSV in het seizoen 2017/2018 weer kampioen kan worden.

Gratis toegang

De PSV FANdag is voor iedereen gratis te bezoeken. Je hoeft geen kaarten te kopen, de entree is helemaal gratis. De open dag van PSV is ideaal om bijvoorbeeld met het hele gezin te bezoeken.

Bezoeken open dag PSV

Zoals aangegeven vinden de activiteiten van de PSV FANdag plaats in en rondom het Philips Stadion in Eindhoven. Het stadion van PSV is een bijzonder stadion dat midden in de stad is gelegen (bereken de route). Het ademt nog de echte traditionele voetbalsfeer. Doordat het Philips Stadion in de stad is gelegen is de trein een goed vervoersmiddel, de treinstations Eindhoven Centraal en Eindhoven Beukenlaan zijn op loopafstand gelegen. Parkeren is mogelijk in P1 parkeergarage Mathildelaan. Het adres van het Philips Stadion is Frederiklaan 10 te Eindhoven.

Eerste training

De dag na de PSV FANdag vindt de eerste training van het seizoen 2017/2018 plaats op trainingscomplex de Herdgang. Op maandag 3 juli 2017 is er een open training die voor iedereen gratis is bij te wonen.