Open Dag PSV 2020 

Last update: 20-01-2020

Er is nog niets bekend over de open dag van PSV in 2020

PSV is een van de beste voetbalclubs van Nederland en organiseert op woensdag 17 juli 2019 weer de open dag. De PSV FANdag vindt ieder jaar plaats voorafgaande aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen. De supporters hebben de kans om de selectie en nieuwe spelers van dichtbij te zien. Het programma staat garant voor een leuk dagje uit. Wil je ook de PSV FANdag van het seizoen 2019 - 2020 beleven? Kom dan naar het Philips Stadion en ben er wederom gratis bij. 

PSV FANdag 2019

PSV is de grootste voetbalclub van het zuiden van Nederland en behoort tot de traditionele top-3 clubs van het land. Grote nationale en internationale prijzen werden in het verleden gewonnen en enkele wereldsterren speelden in het Philips Stadion, wat te denken van voetballers als Romario, Ronaldo, Van Nistelrooy, enzovoorts. PSV heeft een grote fanschare en vele voetbalfans volgen PSV op de voet. Tijdens de open dag, de PSV FANdag, hebben supporters de kans om de PSV selectie van wel heel dichtbij te zien. De datum van de volgende editie van de PSV FANdag is bekend gemaakt. De open dag van PSV zal plaatsvinden op woensdag 17 juli 2019.

Programma en locatie

De open dag van PSV vindt plaats in en rondom het stadion van PSV (Philips Stadion). Wat vaststaat is dat tijdens de dag de selectie van PSV aanwezig is, inclusief nieuwe aankopen. Maar ook het damesteam en Jong PSV zullen aanwezig zijn. Je kunt dus handtekeningen gaan jagen, maar er zijn ook tal van activiteiten voor kinderen zoals entertainment-, voetbal- en sportspellen. De dag wordt afgesloten met een wedstrijd tegen het Duitse VFL Wolfsburg, een kaartje voor de wedstrijd kost € 7,50. Het programma in 2019 is als volgt:

  • 13.00 uur: begin PSV FANdag
  • 15.30 uur: handtekeningensessie
  • 20.00 uur: Wedstrijd PSV-Wolfsburg

Seizoen 2019 - 2020

PSV heeft de laatste decennia vele landstitels behaald. Tijdens de Open dag zal dan ook de grote vraag zijn of PSV in het seizoen 2019/2020 weer kampioen kan worden.

Gratis toegang

De PSV FANdag is voor iedereen gratis te bezoeken. Je hoeft geen kaarten te kopen, de entree is helemaal gratis. De open dag van PSV is ideaal om bijvoorbeeld met het hele gezin te bezoeken. Als je de wedstrijd op de Fandag wil bezoeken moet je hiervoor wel kaartjes kopen, deze kosten € 7,50 per stuk en kunnen gekocht worden op de site van PSV.

Bezoeken open dag PSV

Zoals aangegeven vinden de activiteiten van de PSV FANdag plaats in en rondom het Philips Stadion in Eindhoven. Het stadion van PSV is een bijzonder stadion dat midden in de stad is gelegen (bereken de route). Het ademt nog de echte traditionele voetbalsfeer. Doordat het Philips Stadion in de stad is gelegen is de trein een goed vervoersmiddel, de treinstations Eindhoven Centraal en Eindhoven Beukenlaan zijn op loopafstand gelegen. Parkeren is mogelijk in P1 parkeergarage Mathildelaan. Het adres van het Philips Stadion is Frederiklaan 10 te Eindhoven.

Eerste training

Al ruim voor de PSV FANdag vindt de eerste training van het seizoen 2019/2020 plaats op trainingscomplex de Herdgang. Op dinsdag 18 juni 2019 is er een open training die voor iedereen gratis is bij te wonen.