The Voice of Holland

Last update: 23-09-2019

Beschik je over een fraai stemgeluid dat gedeeld moet worden met de rest van Nederland? Schrijf je dan in voor The Voice of Holland, de talentenjacht van RTL 4. Het format is anders dan anders omdat de audities blind worden gedaan, de coaches zien de artiest dus niet en alleen het stemgeluid wordt hierdoor beoordeeld. Kom alles te weten over The Voice of Holland 2019 - 2020 waaronder de datum dat het televisiespektakel weer van start gaat, uitzendingen en uitzendtijden, inschrijven en deelname, coaches en presentatoren en hoe je een show van The Voice kunt bijwonen. 

The Voice of Holland talentenjacht

The Voice of Holland is een talentenjacht waarbij in eerste instantie puur en alleen wordt geluisterd naar de kwaliteit van de stem van de deelnemer. Om The Voice of Holland te winnen moet een deelnemer achtereenvolgens door de productie-auditie, de Blind auditions, The Battles en de liveprogramma’s geraken. De kandidaten worden door bekende coaches begeleid wanneer ze tijdens de Blind auditions worden uitgekozen. The Voice of Holland is een format dat in Nederland is bedacht, maar intussen wereldwijd wordt uitgezonden. The Voice is een regelrechte televisiehit en is er ook speciaal voor jonge talenten (The Voice Kids).

Uitzendingen 2019 - 2020

De begindatum van The Voice 2019 is inmiddels bekend gemaakt, de show gaat van start op vrijdag 8 november 2019. Iedere vrijdagavond om 20.30 uur wordt het programma uitgezonden op RTL 4. Een seizoen bestaat de laatste jaren telkens uit 17 afleveringen waaronder de finale. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland duurt tot 28 februari 2020.

Presentatoren en coaches

De presentatie van The Voice of Holland zal voor het eerst in handen zijn van Chantal Janzen Martijn Krabbé, en Jamai Loman. De coaches op de ronddraaiende rode stoelen zijn Ali B., Lil' Kleine, Waylon en Anouk.

Deelname en inschrijven

Wanneer je over een goede stem beschikt of wanneer je iemand kent die geweldig kan zingen, is deelname aan The Voice of Holland mogelijk. Inschrijven is mogelijk via de website van RTL en is geheel gratis. Doordat de audits al plaatsvinden voor de daadwerkelijke start op televisie is het verstandig om jezelf bijtijds in te schrijven.

Tickets voor de show

Uiteraard kan je ook de televisieshows van The Voice of Holland bijwonen. Misschien wil je een van de deelnemers aanmoedigen of wil je gewoon genieten van een gezellige dag uit. Via de ticketwebsite van RTL zullen de tickets worden verkocht.