Toppers in concert Christmas party 2020

Last update: 24-03-2020

De concerten van de Toppers hebben sinds het ontstaan ervan al miljoenen mensen weten te trekken. Ieder jaar is het dan ook een groot feest dankzij rasartiesten zoals Jeroen van der Boom, Gerard Joling en René Froger. In 2020 is het vlak voor de kerstdagen wederom groot feest wanneer de Toppers in Concert “Christmas Party of the Year” wordt georganiseerd. Onderstaand meer over de Toppers in Concert met hun “Christmas Party of the Year 2020”, waaronder informatie over de datums, tijden, bereikbaarheid, thema en dresscode, tickets en kaartverkoop.

Toppers in Concert Christmas Party 2020

De Toppers staan al vele jaren garant voor ultieme gezelligheid en het perfecte avondje uit. De artiesten Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom beheersen het entertainen van het publiek tot in de puntjes. Meerdere malen zetten ze tijdens Toppers in Concert de Amsterdam ArenA dan ook op zijn kop waarbij niemand erin slaagt de voetjes op de grond te houden. Om ook in de kerstperiode samen plezier te maken is er de Toppers in Concert “Christmas Party of the Year” in Ahoy Rotterdam. Het concept van gezelligheid, muziek, medleys, gastartiesten en entertainment staat weer voorop, maar ditmaal dus in een kerstsfeer. Toppers in Concert "Christmas Party of the Year" vindt plaats van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 december 2020.

Datum en showtijden

Toppers in Concert "Christmas Party of the Year" 2020 vindt plaats op de volgende datums en tijden:

  • Dinsdag 22 december 2020 om 20.30 uur
  • Woensdag 23 december 2020 om 20.30 uur
  • Donderdag 24 december 2020 om 20.30 uur
  • Zaterdag 26 december 2020 om 20.30 uur
  • Alle shows lopen telkens ten einde rond 24.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Wie Toppers in Concert "Christmas Party of the Year” wil bezoeken kan een ticket kopen bij Ticketpoint. Er kan worden gekozen uit veldkaarten en tribunekaarten. Een tickets voor op het veld kost € 79,- terwijl een tribunekaart tussen de € 51 en € 82,- kost.

Dresscode en thema 2020

Zoals we gewend zijn van de concertreeksen van de Toppers is er bepaald thema en een dresscode. Iedere concertreeks is er weer een nieuw thema. Doordat iedereen verkleed gaat volgens de dresscode is de sfeer extra bijzonder. De dresscode tijdens Toppers in Concert "Christmas Party of the Year" is uiteraard in kerstsfeer. De dresscode is namelijk Christmas Red and Snowy White. Het thema is natuurlijk kerstmis en de geweldige sfeer die er altijd voelbaar is tijdens de kerstdagen.

Bezoeken Toppers in Concert "Christmas Party"

In tegenstelling tot de normale concertreeks van Toppers in Concert vindt de "Christmas Party of the Year" plaats in Ahoy te Rotterdam. Ahoy Rotterdam is ook op meerdere manieren bereikbaar. De concertlocatie is gelegen aan de Ahoyweg 10 in Rotterdam en beschikt over duizenden eigen parkeerplaatsen waar je tegen betaling de auto kunt parkeren. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen met de metro reizen naar metrostation Zuidplein en vervolgens in vijf minuten lopen naar Ahoy. Ook is er de mogelijkheid te overnachten in het bruisende Rotterdam: