Valentijnsdag

Vrijdag 14 februari 2020

De meest romantische dag ieder jaar is natuurlijk Valentijnsdag. Dit fenomeen is ooit overgewaaid uit de Verenigde Staten en inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland. Valentijnsdag is het moment om je geliefde duidelijk te maken hoeveel je van hem of haar houdt. Ook is Valentijnsdag ideaal om je heimelijke liefde te tonen aan iemand die je kent. Onderstaand vind je diverse leuke tips voor Valentijnsdag 2020. Dus een keer geen bosje bloemen, maar een keer echt wat origineels en iets wat ook echt leuk is. Wat zijn goede cadeaus om te geven en te krijgen? En zijn er leuke evenementen om te beleven?

Valentijnsdag 2020

Valentijnsdag vindt ieder jaar weer plaats op 14 februari. Deze dag valt samen met de feestdag Valentinus, waarop twee Christelijke martelaren worden geëerd. In 2020 valt 14 februari op een vrijdag.

Babygeluk?

Verwachten jullie al een kindje of zijn jullie onlangs ouders geworden? Het ideale cadeau voor Valentijnsdag om te geven zijn dan tickets voor de Negenmaandenbeurs die later in de maand februari plaatsvindt. Op de Negenmaandenbeurs beleef je samen een topdag. De beurs staat volop in het teken van zwanger zijn, jonge ouders en baby’s. Is Valentijnsdag ooit romantischer geweest?

Shopaholic

Is je partner gek op mode maar weet je niet zo goed wat te geven voor Valentijn? Overweeg dan om een Fashioncheque cadeau te doen. Een Fashioncheque is een cadeaubon die je kunt besteden aan mode en die dus in te leveren is bij tal van modewinkels. Een Fashioncheque komt uiteraard altijd goed van pas. Een ander leuk cadeau valt meer in de belevenissfeer, bezoek bijvoorbeeld eens gezellig samen een shoppingcenter of outletcenter. Er zijn vaak honderden winkels en er is enorm veel te beleven. En het mooie is dat de meeste gewoon ook open zijn tijdens Valentijnsdag. 

Winterefteling

Al vele jaren is het een hartstikke leuk en romantisch Valentijnscadeau om te geven: tickets voor de Winterefteling. Het hele park is gedecoreerd in winterse sferen en de romantiek spat ervan af. Geniet samen van een behaaglijk kampvuur en laat je betoveren in de Droomvlucht of in het Sprookjesbos. Als je al niet verliefd op elkaar was, dan word je het wel als je tijdens Valentijnsdag in de Winterefteling verblijft. Woon je in de buurt van de Efteling en zijn jullie allebei fan van de Efteling? Misschien is een abonnement voor de Efteling dan wel het perfecte cadeau. 

Lekker uiteten

Onze laatste tip is misschien wat afgezaagd, maar blijft het altijd goed doen tijdens Valentijnsdag. Ga samen lekker uiteten en laat jullie goed in de watten leggen. Weet je niet bij welk restaurant hij of zij graag uiteten gaat? Koop dan een Dinercheque voor Valentijnsdag zodat je de keuze openlaat. Een Dinercheque is bij ruim 2000 restaurants in te leveren, dus er is voldoende keuze.