Negenmaandenbeurs

Last update: 15-11-2020

Ben je in verwachting, ben je net bevallen of heb je een kinderwens? Deze spannende tijd is misschien wel de mooiste tijd van je leven. Tijdens de Negenmaandenbeurs dompel je jezelf helemaal onder in de wereld van baby's en zwangerschappen. Je vindt er alles op het gebied van zwangerschapsmode, verzorgingsproducten voor moeder en kind, gadgets, trends, enzovoorts. Maar vooral heel veel leuke mama- en babyspulletjes. Een bezoek aan de Negenmaandenbeurs helpt je absoluut bij het goed invullen van het moederschap. Kom meer te weten over de Negenmaandenbeurs 2020 waaronder informatie over openingstijden, programma, kortingstickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Negenmaandenbeurs 2020

Ook dit jaar weer wordt de Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI georganiseerd. Vooral zwangere vrouwen en jonge gezinnen zullen er een topdag beleven aangezien alles op het gebied van zwangerschap, baby's en kinderen wordt geëxposeerd. Of je nu op zoek bent naar zwangerschapskleding, babyvoeding, inrichting voor de kinderkamer, bakfietsen, geboortekaartjes of luiertassen; op de Negenmaandenbeurs vind je het allemaal en kan je geweldig shoppen. Ook kan je deelnemen aan workshops en is er allerlei entertainment waaronder bijvoorbeeld modeshows en uitreikingen van awards. De Negenmaandenbeurs is simpelweg the place to be op het gebied van zwangerschap en baby's. De beurs heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 18.000 vierkante meter. De Negenmaandenbeurs vindt plaats van woensdag 26 februari tot en met zondag 1 maart 2020. 

Openingstijden

De Negenmaandenbeurs 2020 heeft onderstaande openingstijden:

  • Woensdag 26 februari: 11.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 27 februari: 11.00 - 22.00 uur
  • Vrijdag 28 februari: 11.00 - 22.00 uur
  • Zaterdag 29 februari: 11.00 - 18.00 uur
  • Zondag 1 maart: 11.00 - 18.00 uur

Tickets en kaarten

Kaarten voor de Negenmaandenbeurs zijn te koop via de website van het beursevenement en aan de dagkassa. Een entreebewijs voor de Negenmaandenbeurs kost € 22 per persoon wanneer je het ticket aan de kassa koopt. Online zijn de kaartjes voordeliger en kosten ze € 15,95 per persoon. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 5,50. Op donderdag en vrijdag is het mogelijk om 's avonds na 17.00 uur de Negenmaandenbeurs te bezoeken, je betaalt dan € 11,50 per persoon. Tenslotte is er nog het VIP-arrangement waarvoor je € 49,- betaalt.

Kortingskaarten

Wie goed oplet betaalt nooit teveel voor zijn of haar toegangsbewijs tot de Negenmaandenbeurs. Als je bijvoorbeeld je kaartje online koopt tijdens de voorverkoop betaal je slechts € 15,95 per entreebewijs. Ook verkoopt de organisatie ieder jaar tijdelijk twee tickets voor de prijs van één. Hiermee bezoek je de Negenmaandenbeurs dus al voor € 22 voor twee personen (€ 11 per persoon).

Bezoeken Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs vindt plaats in de Amsterdam RAI (Europaplein 22), bereken hier je route. Parkeren is mogelijk bij de RAI in een van de betaalde parkeergarages. Tevens zijn er parkeerterreinen (P-RAI) waarvandaan je met een pendelbus naar de RAI wordt gebracht. Als je geen parkeerkosten wilt betalen is de trein ook een goede reisvariant. Treinstation Amsterdam RAI is bij de RAI gelegen en is dus een goede optie om de Negenmaandenbeurs mee te bezoeken. 

Hotelovernachting

Om de Negenmaandenbeurs meerdere dagen te bezoeken of om een toeristisch bezoek aan Amsterdam vast te plakken aan je bezoek is het mogelijk een hotel te boeken. Veel bezoekers kiezen voor een toeristisch verblijf in onze hoofdstad:

Huishoudbeurs

In de Amsterdam RAI vind tegelijk met de Negenmaandenbeurs nog een topevenement plaats, namelijk de Huishoudbeurs. De Huishoudbeurs is de beurs voor alles rondom wonen, interieur, vrije tijd, mode, enzovoorts. Met je entreebewijs van de Negenmaandenbeurs is het mogelijk om ook de Huishoudbeurs te bezoeken. Er is nog een derde event tegelijk met de Negenmaandenbeurs, namelijk het Azië Pasar Malam festival en ook hier kan je gratis naar toe met je ticket van de Negenmaandenbeurs. Uiteraard moet een gecombineerd bezoek wel op dezelfde datum plaatsvinden.

Gratis babydozen

Als je zwanger bent of wanneer je bijvoorbeeld iemand kent die zwanger is, kan je gratis babydozen aanvragen die vol zitten met leuke en handige zwangerschaps- en babyspullen. Je kunt ze hier gratis aanvragen: